Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Kančí biftečky

0.0
Kančí biftečky

Potřebné ingredience

Kančí kýtu (případně kdo má pravou svíčkovou), pepř, grilovací koření, trošku másla, olej

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky, nenaklepáváme - pouze pěstí trochu umačkáme, opepříme, můžeme přidat i trochu grilovacího koření, NESOLÍME (jinak maso ztvrdne)!, poté biftečky vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem, pečeme z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev, pokud je tam necháme déle, tak nebude maso šťavnaté. Nakonec dáme opečené bifteky do zapékací přikryté misky s troškou másla a malinko vody dodělat v troubě, tak asi 20 minut. Osolíme teprve na talíři a podáváme nejlépe s hranolkama, tatarkou a zeleninovou oblohou dle libosti. Opravdu vynikající!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Anoli85 12. 10. 2012, 13:16
Skvělý recept. Už jsem je zkoušela několikrát, ale takto připravené jsou naprosto dokonalé :-) A není k tomu potřeba nic, co doma nemám. Díky za recept. (Y)
Kikina07 26. 6. 2012, 13:36
Naprosto perfektní,ani jsme netušili,že si tak pošmáknem!!!!!!!!!!! |:o) (F) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie