Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept
(recept si oblíbilo 26 návštěvníků)

úžasné masíčko na gril na poslední chvíli

0.0
úžasné masíčko na gril na poslední chvíli

Potřebné ingredience

jakékoli maso( kuřecí, krůtí, vepřové), koření kotány peper steak, koření kotány steak, česnek, cibule, olej, máslo(může být i hera) trošilinka piva, ale nemusí být

Postup přípravy

masíčko klasicky nakrájíme a naklepeme, a na sporáku nebo v mikrovlnce si připravíme marinádu: rozpustíme máslo s olejem a prolisovaným česnekem (musí být teplé) potom přidáme koření peper steak, steak, nakrájenou cibuli na půlkolečka, a trošku piva. Tuhle směs nalijeme ještě teplou na masíčko a necháme marinovat cca 20 minut než se roztopí gril. Naprosto tahle doba stačí, tím, že je marináda teplá. Když marináda chladne, tak tuhne, tak se nelekněte, můžete jí naředit víc olejem a nebo pivem.

A pozor!!! u nás se tahle marinádka dělá hlavně na topinky na grilu. Jsme výhradní masožravci, ale milujeme chlebík oblemcanej v téhle marinádě a hozenej na gril a opečenej jako topinku. Úžasně se všechny chutě do chlebu nasáknou a je to mňamka.

Přeju dobrou chuť. Jde to použít i na masíčko na pánvičce nebo na topinky doma dělané.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 24. 8. 2019, 0:54
(Y)
lidare 22. 8. 2019, 11:06
(Y) :-)
laskonka333 11. 10. 2015, 21:59
(Y)
Evasma 14. 7. 2013, 12:50
Tak jsem maso právě naložila a večer uvidíme, jak to dopadne, ale myslím, že to bude OK ... vždyť jsou tam samé dobré ingredience. (Y)
bububububu 12. 8. 2009, 18:18
(Y) týý vado, tak doufám že bude o víkendu chlap doma a hlavně že bude hezky (child1) a tohle uděláme ^o) ^o) už se těším a pak písnu (radost) (L) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie