Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Broskvová marmeláda

0.0
Broskvová marmeláda

Potřebné ingredience

1 kg oloupaných a odpeckovaných broskví , 1 lžička kyseliny citronové , 1 Extra želírovací cukr 2:1(od Dr.Oetkera)

Postup přípravy

Broskve semeleme na masovém strojku,přidáme kys. citronovou a želírovací cukr , zamícháme a přivedeme k varu.Vzniklou pěnu sebereme.Vaříme asi 5 minut.Jěště horkým plníme slenice,které otočíme dnem vzhůru.TIP:můžeme na konci varu přidat pár lžic rumu. Tato marmeláda má vynikající chuť po broskvích a není moc sladká.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Meryem 23. 9. 2007, 10:49
Pridavate i navic cukr do marmelady? *-) Diky (L) (F)
Casablanka 25. 9. 2007, 20:35
@Meryem Ne.Půl kila extra želírovacího cukru bohatě stačí.Marmeláda je tak akorát(podle mé chuti) sladká a hodně cítit po broskvích.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie