Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
. Marináda na mäsko

. Marináda na mäsko

Potřebné ingredience

3 vajcia 2 rovné lyžičky soli 3/4 lyžičky mletého čierneho korenia 3/4 lyžičky papriky 3/4 lyžičky papriky štipľavej 3/4 lyžičky vegety 3/4 lyžičky kari 1 malú lyžičku horčice 1 malú lyžičku dreveného kmínu 1 malú lyžičku worcester omáčky 1 malú lyžičku kečupu 1 malú lyžičku sojovej omáčky 2 polievkové lyžice oleja 1 polievkovú lyžicu solamilu

VEPŘOVÉ MASO
Naložená krkovicka na gril nebo pánev

Naložená krkovicka na gril nebo pánev

Potřebné ingredience

Na domácí marinádu si připravíme 50 ml oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci medu, 1 lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku granulovaného česneku, 1 lžičku mletého kmínu, 1 lžičku sladké papriky, 1 lžičku Tabasca, sůl už nedávám je dost slaná i tak.

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme, maso jemě naklepeme a vložíme do marinády, aby byli všechny plátky důkladně potřeny ze všech stran. Necháme marinovat v lednici nejméně 3hodiny a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené vepřové maso s česnekem, hořčicí na jednom pekáči!

Zapečené vepřové maso s česnekem, hořčicí na jednom…

Potřebné ingredience

700 g vepřového masa, 1 lžíce hořčice, 4 stroužky česneku, 1 kelímek smetany, 0,5 l vody, Čerstvá petrželka, olej, Sůl, Pepř

Postup přípravy

Maso osolte a opepřete. Krátce osmahněte na rozpáleném oleji. Tak 5 minut.Poté přilijte vodu a duste 20 minut pod pokličkou. Poté přemístěte směs do pekáče.Smíchejte hořčici,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
údene koleno + kapusta na zobky :)

údene koleno + kapusta na zobky :)

Postup přípravy

u nas sa to takto vola..lebo tu zobnes, tam zobnes a hned prazdny tanier :))..udene koleno striedam s s neudenym..podla toho ake kupim..dnes som robila udene...do hrnca dam kyslu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
noky a mäsko v paradajkovej šťave

noky a mäsko v paradajkovej šťave

Postup přípravy

noky - Polohrubá múka,soľ,vajce,mlieko -Z múky, vajca ,mlieka a soli vypracujeme polotuhé cesto.Necháme ho postáť a potom ,,hádžeme,, do horúcej osolenej vody.Keď vyplávajú na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Druhy vepřového masa + tipy na zpracování, jaké maso je vhodné na dušení, vaření, pečení...

Druhy vepřového masa + tipy na zpracování, jaké maso…

Potřebné ingredience

http://www.zabijacky.cz/druhy-veproveho-masa/

Postup přípravy

Třeba já pořád zápasím s tím, které maso je vhodné na co, a tyhle stránky mi pomůžou a Vám snad taky :-))) Aktivní odkaz v komentářích.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
DNEŠNÍ OBĚD..

DNEŠNÍ OBĚD..

Potřebné ingredience

SMETANOVÉ BRAMBORY S KOTLETOU...

Kategorie