Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička v rajčatovo-houbové omáčce-děkuji Hance

Krkovička v rajčatovo-houbové omáčce-děkuji Hance

Potřebné ingredience

Suroviny: 4 plátky krkovičky 1 větší cibule miska hub rajčatové pyré 300ml sůl pepř drcený kmín 1 lžíce oleje voda 200ml

Postup přípravy

Postup
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené houby a dusíme 10 minut. Plátky krkovice nasolíme, opepříme a pokmínujeme. Vložíme na pánvičku k houbám…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ražniči v kastrůlku -dekuji KOUDY

Ražniči v kastrůlku -dekuji KOUDY

Potřebné ingredience

Ingredience •Vepřová krkovice •anglická slanina. •párek nebo klobása •cibule. •rajčatový protlak. •sůl •pepř Doporučená příloha •Chleba a pivo,americké brambory

Postup přípravy

Vezmeme kastrůlek podle počtu strávníků, na dno se dá lžíce másla ( do římského hrnce není třeba ). Dno se pokryje malými plátky naklepané krkovičky, vrstva se osolí a opepří. Na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zeleninový Perkelt

Zeleninový Perkelt

Potřebné ingredience

Vepřovou krkovici ,cibuli , olej ,papriky ,rajčata , žampiony , mini párečky , papriku mletou , trochu pepře , sůl ,

Postup přípravy

Cibuli osmažíme na oleji , přidáme sladkou papriku orestujeme a přídáme mouku vytvoříme paprikovou jižku a podlijeme vodou přidáme maso a dusíme do měkka . Jak je maso měkké tak…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na houbách se šlehačkou-děkuji vareni.cz

Vepřové na houbách se šlehačkou-děkuji vareni.cz

Potřebné ingredience

hladká mouka 4 hrstě sušené houby 4 dl smetana ke šlehání  sůl 60 dkg vepřová kýta 4 lžíce polohrubá mouka 6 lžic olej 1 lžička mletý černý pepř 2 lžičky drcený kmín

Postup přípravy

Houby spaříme a ve troše vody je chvilku podusíme.

Kýtu podle potřeby očistíme, omyjeme a osušíme. Maso nařežeme přes vlákno na plátky. Plátky vložíme do čistého sáčku a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Domácí flíčky se slaninkou a zelíčkem :)

Domácí flíčky se slaninkou a zelíčkem :)

Potřebné ingredience

1 menší hlávkové zelí, anglickou slaninu (dávám na 1poměr zelí něco přes půlku množství slaniny), olej, sůl, pepř. Na fleky: hrubou mouku, vejce, krapet vody (dělám od oka)

Postup přípravy

Zelí si nakrouháme, slaninu nakrájíme.
Slaninu dáme na wok a necháme vyškvařit tuk, je-li ho dost tak přidáme zelí (nebojte za chvíli ubude na objemu) jestli ne tak přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Selský hrnec

Selský hrnec

Potřebné ingredience

40 dkg vepřového masa, 3 větší brambory, 1 větší cibule, 1 červená paprika, 5 stroužků česneku, 1 rovná lžíce červené papriky, 1 rovná lžíce gulášového koření, sůl, pepř, drcený kmín, jíška Knorr, maggi, 3 lžíce kečupu

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky asi 1×1 cm /můžeme použít i mleté vepřové maso/
a na oleji ho zprudka osmažíme.
Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Cibulové řízečky naruby

Cibulové řízečky naruby

Potřebné ingredience

Vepřová kýta - dle strávníků - 0,5 kg cibule - strouhanka - 2 vejce - 2 smetany ke šlehání - sterilizovaná kapie, sůl, pepř, olej

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme napřed ve strouhance - strouhanku do maso prostě vboucháme, pak obalíme v rozšlehaných vejcích a hned šupneme do rozpáleného oleje a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ - OPRAVDU, SKVĚLÝ !!!!!!!!

GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ - OPRAVDU, SKVĚLÝ !!!!!!!!

Potřebné ingredience

1 kg vepř. masa - nejlepší je z plecka, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 čaj. lžičky gulášového koření (může být i kari), 3 čaj. lžičky sladké mleté papriky, 3 polévkové lžíce solamylu, sůl, pepř, 2 masoxy , feferonka, 0,75-1 l vody

Postup přípravy

maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat (masoxy rozpustím v malém hrníčku a pak doliju do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Trochu jiné francouzské brambory, moc dobré a moc rychlé

Trochu jiné francouzské brambory, moc dobré a moc…

Potřebné ingredience

alobal, syrové brambory, 2 kuřecí klobásy, 2 paprikové klobásy, anglická slanina, 2 zelené papriky, pórek, hořčice, kečup, niva

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Klobásy nakrájíme na kolečka, anglickou slaninu na plátky nebo jak se to povede, zelené papriky na čtverečky, nivu nastrouháme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vynikající maso v hořčici

Vynikající maso v hořčici

Potřebné ingredience

Maso (jedno jaké, plátky, kousky.. ), troška oleje, půl kelímku kremžské hořčice (malé zapomněla jsem dodat), ale jestli děláte pro velkou rodinu, tak můžete i celou buď malou nebo i velkou, podle toho jak vám chutná, 2 velké cibule, 1 palička česneku, sůl a pepř.

Postup přípravy

Maso naklepat, dát do misky, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené…

Zobrazit více...

Kategorie