Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Balónky

Balónky

Potřebné ingredience

8 vajec, na každé vejce 30 g cukr krupice a 30 g hrubé mouky, marcipán, pudinkový krém, ovoce

Postup přípravy

Vyšleháme žloutky s cukrem, přimícháme mouku a nakonec vmícháme sníh z bílků. Ozdobíme podle vlastní fantazie.

Zobrazit více...
DORTY
Frozen

Frozen

Potřebné ingredience

12 vajec, na každé vejce 30 g cukr krupice a 30 g hrubé mouky fondán, marmeláda, šlehačka, kokos

Postup přípravy

Vyšleháme žloutky s cukrem, potom přimícháme mouku a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dort zdobíme podle fantazie

Zobrazit více...
DORTY
donut

donut

Potřebné ingredience

korpus: 8 vajec, 240 g hrubá mouka, 240 g cukr krupice, marmeláda krém: 2x pudink, 1/2 l mléka, cukr marcipán

Postup přípravy

korpus: na 1 vejce 30 g cukr krystal a 30 g hrubá mouka

Zobrazit více...
DORTY
Dort - co kdo má rád :-)

Dort - co kdo má rád :-)

Potřebné ingredience

korpus: na 1 vejce 30 g hrubé mouky a 30 g cukr krystal\r\npromazáno rybízovou marmeládou, šlehačkou a jahody\r\nokolo dortu trubičky, nahoře kitkat, bonbony, čokoláda, rozinky v jogurtu, mandle v čokoládě, kešu v tiramisu, lentilky a jahody máčené v čokoládě

Postup přípravy

korpus: vyšlehat žloutky s cukrem, přisypat mouku a opatrně vmíchat sníh\r\nkorpus promazat a dozdobit dle fantazie

Zobrazit více...
DORTY
ovocný- šlehačkový

ovocný- šlehačkový

Potřebné ingredience

korpus: na 1 vejce 30 g cukr krystal a 30 g hrubá mouka na ozdobu šlehačka, čerstvé ovoce, želatina, marmeláda

DORTY
Amálka

Amálka

Potřebné ingredience

korpus: na 1 vejce 30 g cukr krystal a 30 g hrubá mouka pudinkovo-máslový krém, marmeláda, čerstvé ovoce, pravý marcipán, fondán,gelové a práškové barvy

DORTY
Dortík pro holky na gymnastiku

Dortík pro holky na gymnastiku

Potřebné ingredience

piškotový korpus: na jedno vejce 30 g cukr krystal a 30 g hrubé mouky krém: pudinkovo - máslový navrch: šlehačka ozdoby: čokoláda, ovoce

VÁNOČNÍ CUKROVÍ
halloweenské kokosky :-)

halloweenské kokosky :-)

Potřebné ingredience

klasické těsto na kokosky - 200 g kokosu, 150 g cukr moučka, 2 vejce\r\nčokoládová poleva

Postup přípravy

upečeme kokosky (130 °C), které pak zdobíme čokoládovou polevou - pavučina nebo pavouk :-)

Zobrazit více...
DORTY
šlehačkový

šlehačkový

Postup přípravy

korpus - klasický piškot
šlehačka + ztužovač
ovoce, trubičky na dozdobení

Zobrazit více...
DORTY
šlehačkový s trubičkami

šlehačkový s trubičkami

Postup přípravy

korpus - klasický piškot
šlehačka + ztužovač
ovoce, trubičky, kočičí jazýčky na dozdobení

Zobrazit více...

Kategorie