Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
SLOŽENÍ POTAHOVACÍCH HMOT???

SLOŽENÍ POTAHOVACÍCH HMOT???

Postup přípravy

Holky, kdo pečete s kupovanými hmotami, můžete mi sem prosím opsat složení?? Potřebuju K2 a W1.. nebo jiné co se dají koupit, kvůli alergikům. \\\\r\\\\nDĚKUJU MOC. Jana

Zobrazit více...
DORTY
Druhý a pro dnešek poslední

Druhý a pro dnešek poslední

Postup přípravy

Synovi k 8. narozeninám, hlavní dárek od maminky.

Zobrazit více...
DORTY
První Potahovaný

První Potahovaný

Postup přípravy

"Doprovodný" dort pro holčičí pozvané hosty... jsem si chtěla někde zkusit ty kytky :-)))

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
ZMRZLINY

ZMRZLINY

Potřebné ingredience

Popsány u jednotlivých receptů. Recepty jsou z internetu...

Postup přípravy

Tvarohová zmrzlina

250g měkkého tvarohu, 1 vanilkový cukr, šťáva z ½ citronu, 3 lžíce rozinek, 1/4l smetany ke šlehání, práškový cukr dle chuti
Postup:
Tvaroh…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Základní chleba od Milky

Základní chleba od Milky

Potřebné ingredience

380g vody
2 lžíce octa, 2 lžičky soli, 1-2 lžičky cukru
600g mouky (400g hladké, 100g žitné celozrnné, 100g jiné, např.špaldové)
1/2 sáčku sušeného droždí " s modrým ptákem" Saf nebo 1/4kostky čerstvého
2-3 lžičky drceného kmínu

Postup přípravy

Všechny suroviny dáváme do pekárny v pořadí, jak jsou v surovinách popsané, tedy nejdříve tekuté přísady a potom sypké. Poměry mouky můžeme libovolně měnit, při zachování 600g.…

Zobrazit více...

Kategorie