Odpovědět na inzerát

Nové zboží v akci

PERFEKTNÍ STYLING - DUAL STYLERS je jedinečná síla a krému v jenom produktu, který během chvilky vytvoří jedinečný styling pro všechny typy vlasů. Stačí si jen vybrat ten správný krém pro typ vašich vlasů.

1. LISS & PUMP UP pro sametově uhlazené vlasy plné objemu
Vytváří uhlazený vzhled s efektem hustých a bohatých vlasů. Chrání proti vlhkosti a dodává pocit uhlazených vlasů, které jsou plné objemu. Obsahuje složku Intra-Cylan pro úžasný objem se sametově hladkými vlasy.
Vhodné pro: všechny vlasy bez objemu

2. BOUNTY & TENDER pro pružné vlny hebké na dotyk
Krém je navržen pro perfektní pržnost vln plných lehkosti, které jsou přirozeně nadýchané. Složky hydratují a dodávají lesk. Další obsažená složka chrání vlasy proti vlhosti a krepatění. Obsahuje složku Intra - Cylan zaručí definování jemných kadeří.
Vhodné pro: kudrnaté vlasy a zvýraznění vln

3. SLEEK & SWING pro perfektně upravené a lesklé vlasy
Uhlazuje vlasy a kontroluje jejich objem, díky smoothing složce. Dodává vlasům přirozený pohyb, který zaručí vlasy plné pohybu. Složka chrání proti krepatění. Složka Inra - Cylan zaručí 72-hodinové uhlazení objemu s přirozeným vzhledem.
Vhodné pro: uhlazení všech typů vlasů

Aplikace:
Uprostřed tuby na zadní části je kruhové označení " PRESS HERE", kterým zaručíte vytlačení obou složek rovnoměrně. Obsah vytlačíte mezi prsty, promícháte a aplikujete 1 nebo 2 dávky velikosti lískového oříšku na vlasy ručníkem vysušené - tzn. vlhké. Pokračujte obvyklým způsobem - fénováním nebo žehlením. Vytvoříte si během chvilky úžasný účes.
  • Značka: LOREAL
  • Poštovné a balné: převodem 75,- dobírkou dle tarifu PPL Kč
  • Již odpovědělo 38 zájemců
cena: 259

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*