Jedna vykoupaná
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Martina Mazurová (Marťásek2) ID 124244, mimibazar.cz/martasek2 (9.6.2010, 22:48)
DOBRÝ VEČER PANÍ DANUŠKO,
DĚKUJI ZA VÁŠ KOMENTÁŘ FOTEČKY S NAŠÍ MALOU PSÍ SLEČNOU. VIDÍM, ŽE JSTE TAKY VELKÁ MILOVNICE PEJSKŮ - NO A KOKŘÍKŮ - TY JÁ NADEVŠE MILUJI. MĚLI JSEM VŽDYCKY JEN KOKŘÍKA , MÍ RODIČE STÁLE JEŠTĚ MAJÍ ZLATOU KOKŘICI FELLI, JE JÍ 9 LET. MY MĚLI 10 LET ČERNÉHO S PÁLENÍM . JMENOVAL SE ARÁMEK, ALE MUSELI JSME HO BOUŽEL USPAT NA POŘÁD, BYL NEMOCNÝ, MĚL ZA SEBOU 4 OPERACE , MUSELI JSME UDĚLAT TO STRAŠNÉ ROZODNUTÍ. DNES JSOU TOMU 3 TÝDNY A POŘÁD NA NĚJ MYSLÍM, JE TO HODNĚ TĚŽKÉ..... K DĚTEM JSME NYNÍ ZMĚNILI RASU - KOUPILI JSME ZLATÉHO RETRÍVRA, JSOU TAKY MOC KRÁSNÍ .....
DANUŠKO, MĚJTE SE MOC KRÁSNĚ, PŘEJI VÁM A CELÉ VAŠÍ RODINĚ KRÁSNÉ SLUNÍČKOVÉ LÉTO A POZDRAVUJTE OD NÁS TU VAŠÍ PSÍ SLEČNU .
MARTINA MAZUROVÁ

ODPOVĚDĚT
Dana R. (nelly 10) ID 201880 (10.6.2010, 12:30)
Dobrý den Martinko,i já moc děkuji za Vaše řádky.Moc mě mrzí Vaše ztráta,na to se nedá zapomenout a člověk ani hlavně nechce.Taky jsme měli smůlu na ty naše holky,tohle je třetí a doufám,že teď bude vše ok.Tohle je střeštěnec,je jí 20 měsíců,ale je úžasná.Dlouho trvalo,než se vše odnaučila,žrala všechno,na co přišla,ale teď už je to lepší.Nikdy bych si jinou rasu nepořídila,já je prostě miluju.Jsem zvědavá,jaká bude její reakce,až nás bude o jednoho víc,ale doufám,že to bude v pohodě a nebude na mimi zlá.Ta Vaše slečna je k sežrání,to je taky nádherná rasa,mají krásný kukuč,ale do bytu by se nám nevešla.Taky Vám přeji krásné léto a naschle u dalších foteček. (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Ester Langrová (Zdeněk1977) ID 169737 (6.6.2010, 22:05)
[A] [A] [A] (&) (&) (wash) (wash) (wash) (wash) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT