| Kateřina S. (gitasek) ID 25342, mimibazar.cz/gitasek (8.8.2013, 12:36) |
ty jsou úžasné!!!jakou děláte čokoládku?
ODPOVĚDĚT |
| | Jana E. (Ehnes) ID 380071 (8.8.2013, 12:43) |
od oka, podle nalady - zaklad cokolada na vareni, ztuzeny tuk, smetana, cognac a pak pridavam (teda prvni vrstvu nechavam vzdycky obycejnou, aby byla hladka) cili orechy nasekany nugat zeleny pepr nasekanou bilou cokoladu kakove zrna (nahrubo v hmozdiri)
ODPOVĚDĚT |
| | | Kateřina S. (gitasek) ID 25342, mimibazar.cz/gitasek (8.8.2013, 12:52) |
obyč vařenou, nebo tu lepší70-80%?
ODPOVĚDĚT |
| | | | Jana E. (Ehnes) ID 380071 (8.8.2013, 12:56) |
schvalne jsem se sla podivat, ma 40 % minimum, nevim, kolik ma ceska cokolada na vareni, ale asi taky tak, chutnaji stejne
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Kateřina S. (gitasek) ID 25342, mimibazar.cz/gitasek (8.8.2013, 12:56) |
a ty formičky stačí vymazat máslem nebo jen vypláchnout vodou, už na to mám chutě, děkuji moc za info
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Jana E. (Ehnes) ID 380071 (8.8.2013, 13:35) |
na ty andilky mam silikonovou sablonu, je jich tam 12, nevyplachuju, nemazu, jen naliju a strcim do mrazu.
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |