vytopení sousedů
máte někdo zkušenost že jste vytopili sousedy a jste pojištěné jak se postupuje čeká se na pojištováka nebo stačí nafotit vytopení děkuji za odpověd
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jitka H. (Jittus) ID 93815 (4.1.2013, 14:21)
Katko už se nám to taky povedlo mám kooperativu a stačilo jen nafotit a poslat emailem zaplatili mě úplně všechno a sousedům také ale asi bude lepší kontaktovat pojišťovnu každá to má jinak (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (mamkajita) ID 286669 (4.1.2013, 12:39)
Stalo se nám před rokem - vytopili jsme sami sebe - praskla hadička na WC v patře v době nepřítomnosti, přízemí kompletně vyplavené. Máme běžnou pojistku domácnosti u České pojišťovny. Nahlásila jsem škodu on-line (mají na svých webových stránkách dobrou navigaci pro hlášení škod), fotodokumentaci jsme pořídili, ale v daném formuláři pro ní nebylo místo, tak jsme ji nikam neposílali. Druhý den se ozvali na telefon, ověřili číslo účtu a do týdne jsem měla na účtě překvapivě vysokou náhradu škody. Poté se ještě jednou ozval někdo z centrály a ptal se, zda proběhlo vše v pořádku. Byla jsem mile překvapena.

ODPOVĚDĚT
Sylva V. (Douglas) ID 14394, mimibazar.cz/douglas (4.1.2013, 10:00)
zavolejte na pojistovnu, kterou mate, tam Vam poradi. kazda pojistovna posutpuje jinak. :-)
mam CSOB a tam stacilo skodu jen nahlasit a pote dodat doklady ohledne nakupu barev (F) - malovali si teda sousedi sami ,-)

ODPOVĚDĚT
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (4.1.2013, 9:58)
já teda nevím, jak to máte vy...ale když jsme smlouvu s našim pojištovakem sepisovali, tak nám hned říkal, ať se kdyžtqak obrátíme na něj... protože ono se to prej tý pojištovne i musí umět správně podaat ,-)

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (4.1.2013, 9:57)
Kontaktujte pojišťovnu, sdělte číslo poj. smlouvy a nahlaste poj. událost. Vyžádejte si informace jak postupovat.
Máme pojištění u ČP a naposledy nám řekli, že stačí jen nafotit - kvalitní fotky kde bude škoda jasně vidět.
Kamarádka měla jinou pojišťovnu a musela čekat až přijede technik a vše si zdokumentuje sám.
(F)

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (4.1.2013, 9:56)
Každá pojišťovna to má jinak, ale snad už všechny mají na svých stránkách možnost nahlásit tu škodu on line a tam byste se měla i dozvědět, jak v případě škody u vaší pojišťovny postupovat.

ODPOVĚDĚT