Dilema
viz v albu,diky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Alena M. (a74) ID 400427 (14.4.2013, 22:05)
Dokud jste svobodná a bez závazků, tak máte jedinečnou příležitost ke změně. Jako matka byste se na takovou situaci dívala zcela jistě jinak. Možná... Zkuste třeba v rámci úřadu změnit pozici. Ale pokud Vás to nebaví a jste tak nešťastná, jak píšete, tak to dříve nebo později stejně zabalíte. Držím palce (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (elienek) ID 46738 (14.4.2013, 19:34)
Maminky,necekala jsem tolik reakci...moc Vam diky,je to zvlastni,asi potrebuji nakopnout abych se rozhodla,moc moc Vam vsem dekuji,,,potrebovala jsem podporu,diky :-) :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Magda O. (saskie77) ID 168101 (14.4.2013, 19:23)
Leni, já chodila do práce 9 let vystresovaná, ale ne kvůli práci, tu jsem měla ráda, ale kvůli šéfce. Často jsem brečela, byla náladová, ztratila jsem zájem o přátele, koníčky. Nenašla jsem odvahu odejít. Byla jsem častěji nemocná, nikdo kolem mě ni neporadil, abych odešla. Pak se něco změnilo a já dostala nabídku na nové zaměstnání. Přijala jsem ji, ale s obavami. Začátky byly těžké, dostala jsem práci, po které jsem toužila. Jenže se začaly dostavovat zdravotní problémy naskládané díky stresu z dřívějška. Zažívací potíže, vysoký tlak, deprese a došlo to tak daleko, že jsem skončila v ČID. Proto vám radím, hledejte si práci, která by vás bavila, a nezůstávejte dlouho v prostředí, které vás netěší. Držím palečky. (hello)

ODPOVĚDĚT
Veronika F. (frini) ID 280377, mimibazar.cz/frini (14.4.2013, 19:22)
Určitě bych neváhala a odešla. Než se trápit... Zvlášť, pokud nemáte žádné závazky. S nimi už to jde hůř...

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (14.4.2013, 19:16)
Pryč :-) Když Vám to prostě nesedí a očividně to cítíte,prostě si najděte něco jiného,když vás nedrží děti,hypo a jiné,už dávno bych tam neseděla :-$ (F)

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (veronininka) ID 190912 (14.4.2013, 19:10)
Panebože, tak já bych s Vašima podmínkama zmizela někde ve světě. Ale všechno je o typu člověka. Neříkám, že jinde je blaze, ale vypadněte odsud, dokud nejste zadlužená a s dětma. Pak už tu budete jen sedět a brečet, protože ta práce prostě na výběr není. A až budete řešit tu hypotéku a hlídání dětí, protože budete dělat práci, která Vás nebaví, ale platit musíte, tak pak už Vám poradna na mmb nepomůže...
Takže si zavčasu vyberte práci, která Vás bude bavit a budete ji mít jistou navždy - držím pěsti (*)

ODPOVĚDĚT
Veronika O. (volahova) ID 151402 (14.4.2013, 19:08)
Také bych hledala jinde, dokud ještě máte čas a nemáte ty závazky - jakékoli, pak už bude pozdě a nebudete mít třeba ani jinou možnost než to vydržet !! Hurá do toho a směle do nového !!

ODPOVĚDĚT
Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (14.4.2013, 18:12)
svobodná, bez dětí, bez hypoték...tak v tomhle stavu bych neváhala a při práci intenzivně hledala, prostě snažila se co nejdříve uniknout. Pokud by to bylo tak moc nesnesitelné, že bych tam denně brečela - což si úplně neumím představit, ale každá jsme jiná...pak bych asi dala výpověď. Máte něco našetřeno, abyste přežila, než si najdete hezčí práci? Pokud ano, tak výpověď dejte...pokud ne, zatněte zuby, pokud možno nebrečte a berte to jako dočasnou záležitost, a hledejte únik. Jiná situace by byla s dětmi a závazky typu hypotéka, tam bych asi radila zkkusit najít na té práci to hezčí a poohlížet se po jiné práci. Ale ve Vaší situaci - řešte ihned, buď s úsporami rovnou výpověď, nebo holt vydržet a hledat a hledat a řešit... Ve 28 letech snad nebudete plakat kvůli práci a trápit se takto až do důchodu, ne :-o Tak hodně štěstí a vemte život do vlastních rukou (L)

ODPOVĚDĚT
Pavlina H. (ppalika) ID 141437 (14.4.2013, 18:10)
To mi něco připomíná, nastoupila jsem po mateřské do práce, mimo obor,úplně, taky jsem brečela, neštatsná byla tak pul roku a prostě jsem si zvykla, něco naučila, občas tápu furt,,,ale jak se říká ,furt se člověk musí učit, ty začátky hrozný (N)ted nevím, kdybych měla znovu to prožít, zda bych do toho šla,,chápu Vás, jak Vám je 8-|...ale já, jako člověk s děckem, který musí fungovat se školkou a na melém městě,,jsem prostě musela vydržet a hledat něco jiného, každopádně jsem tam dva roky skoro,,, ..tady každá rada drahá,,, ale já už dnes vím, že se dá zvyknout na vše a i ted je mi dost věcí proti srsti,,ale to je asi život, nic nikde nejde hladce a všude je něco,, si teda říkám já.držte se (F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (14.4.2013, 18:07)
Lenko, já když se kolem sebe kouknu, spousta lidí práci která je nebaví dělá. Dělám to i já, protože složenky se holt z něčeho zaplatit musí a já se nemám na koho spolehnout, že peníze domů přinese. Pokud nemáte nouzi a můžete fungovat i bez této pro vás nudné práce, tak toho nechte a hledejte si jinou. Já jsem člověk, který dost hraje na jistotu a tak bych nadále dělala práci, byť mě nebaví a o to intenzivněji bych si hledala jinou, kam bych mohla jít. Nemá cenu, abyste se trápila když máte jít do práce a ještě cestou z práce.
(F)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (elienek) ID 46738 (14.4.2013, 17:55)
Maminky, asi bude znit ma prosba o radu "hloupe"a jiste pro nektere z Vas k nepochopeni? Ale rada bych znala vas nazor.Jak se mam zachovat? Ziskala jsem novou prace, jenze uplne mimo svuj vystudovany obor-potraviny.V praci jsem cca 4mesice, ale nestastna, to doslova.V praci i mimo ni casto brecim, jelikoz me napln prace proste nebavi (prodavam majetek u mesta).Mnoha vecem, terminum nerozumim a nekdy ani rozumet nechci.Jsem zivel,bavilo by mne neco zarizovat, behat, proste ne "sezeni vkanclu".Vim, jaka je "spatna doba"ohledne shaneni prace a jini nezamestnani by byli za praci vdecni.Ale nekdy mam pocit, ze uz to nevydrzim, jsem nervozni, neprijemna, smutna, naladova..mela bych prece chodit do prace s radosti a ne s brekem?Podotykam, je mi 28let, svobodna bez deti, hypotek, zavazku...mohu si dovit dat vypoved nebo mam zustat a trapit se dal.Vim, ze to sem asi nepatri, ale budu vsem vdecna za radu...sama uz nato nestacim.Moc Vam dekuji

ODPOVĚDĚT
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (14.4.2013, 18:14)
pokud na tý práci nejste závislá, tak hledejte jinde...určitě to nestojí za to, abyste si ničila nervy, taky sem chodila z práce s pláčem, ale u mě byl jinej duvod a ani nevite, jak se mi ulevilo, kdyz byl konec a já věděla, že už tam nemusím... takže vzhůru na lov nové práce (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (14.4.2013, 18:09)
Leni, urcite to neni hloupe - zkusila jste to, 4 mesice je dost dlouha doba na vyzkouseni, zda by vas nova prace preci jen nemohla bavit. Zkuste jen trosicku zmenit svuj negativni pristup (... mnoha vecem, terminum nerozumim a nekdy ani rozumet nechci....) dejte si nejakou pevnou lhutu, napr. kdyz me to do dvou mesicu nezacne bavit, odejdu, at uz neco mam nebo ne .... a uz v teto dobe se muzete divat po sve praci snu. Hlave preji, abyste nasla svou praci snu a byla stastna

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (marcela) ID 278, mimibazar.cz/marcela1 (14.4.2013, 17:57)
Lenko,
já absolutně nechápu, proč by někdo měl dlouhodobě dělat práci,která ho vůbec nebaví, dokonce kvůli ní brečí....Nedělala bych to-dlouhodobě-ani se třema dětma a hypotékama. Ve vašem případě bych neváhala vůbec..

ODPOVĚDĚT