Legoland Německo
Maminky, poraďte kolik zhruba vyměni EUR do Legolandu, co všechno jste si tam brali - plavky apod. děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Kateřina M. (3boys) ID 49148 (11.8.2013, 15:21)
Byli jsme před měsícem. Určitě se vyplatí koupit si vstupenku před přes internet. Asi 14 dnů předem to bylo pro 5 lidí 88,80Euro, den předem cca 111Euro. Parkovné tuším 6Euro. Je lepší si to koupit a vytisknout, pak se jen nascenuje čárový kód a pustí Vás to venku. Atrakce jsou do 18 hodin, park zavírá v 19 hodin. Za 10Euro na osobu prodávají tzv. Expresspass. Je to přednostní vstup na atrakce. Na některých se totiž docela dost dlouho čeká. V Bayern parku to bylo lepší. Co se týče peněz, hranolky s řízkem stály kolem 8Euro, my jsme měli vlastní jídlo, děti jsou celiaci.
Jinak plavky tam měla si jedna paní a to jen na Atrakci Lego Pirates. Pláštěnka se dá použít všude a stojí 4 Eura. můžete mít vlastní, byli tam lidé s pláštěnkama s Disney landu.

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (3boys) ID 49148 (11.8.2013, 15:25)
Na lodičce Jungle Exped. se v plavkách nesmělo, ani bez trička. Nepouštěli je tam. Dá se usušit v sušičkách, nás se tam vlezlo všech 5 za 2Eura. A to jsme využili jen u pirátů, tam jsme byli pořádně mokří. Jinak se to dalo, usychali jsme za pochodu. byla sranda.
Téměř na všech atrakcích (adrenalinových) vás fotí a fotky dělají na přívěsky, nálepky na mobily, skládačku lego atd. Stojí to do 25Euro, ale dá se platit kartou.
Já osobně bych tam příště jela na 2 dny. Nestihli jsme to projít všechno, resp. jsme si to mohli užívat déle.

ODPOVĚDĚT
Marcela M. (JOBPROTECTstore) ID 172878, mimibazar.cz/JOBPROTECTstore (21.6.2014, 20:09)
Milá Katko, pročítám si Vaše komentáře, hodně mě pomohly, mrkla jsem i na nákup přes net, určitě tak objednáváme, myslíte si, že se atrakce nedají stihnout během jednoho dne, mám jen obavy, aby jsme všechno stihli, nikde jsem nenašla plánek atrakcí, abych věděla, co by jsme měli stinout, některé atrakce jsou placené?
díky za další cenné poznatky
pěkný večer
Marci

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (3boys) ID 49148 (21.6.2014, 21:28)
Všechny atrakce se nedají stihnout za jeden den. Také záleží jak velké děti máte a na co budou chtít jít. Lepší je tam zajet na 2 dny. Mapka na internetu je, hledejte pod explore - interactive map.

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (11.8.2013, 15:00)
loni jsem to tady nekomu zjistovala, pokud vite na 100%, ve ktery den jedete, rozhodne se vyplati si koupit vstupenky na ten den pres net. Snad to maji i letos, pokud se vam vydari jet na neci narozeniny (i dospely), tam ma oslavenec vstupne zdarma - teda loni to tak bylo.Parkovne bylo loni 5 euro na cely den, i to se da primo objednat a zaplatit pres net.

ODPOVĚDĚT
Ivana L. (kamélie) ID 24844, mimibazar.cz/kamelie (11.8.2013, 13:46)
(hello)Pěkný den, byli jsme ve čtvrtek - vstupné dítě do 10 let 35 Eur, dospělí 37 a potom tam jsou nějaké rodinné vstupy, to si nepamatuji. Opravdu chce chytit pěkné počasí, spousta atrakcí je spojena s vodou. Nechá se tam zakoupit pláštěna s krátkým rukávem / dětská 3E, pro dospělé 4E/, určitě se hodí nebo raději vezměte sebou. Jídlo se nechá pořídit na každém rohu - pizza 7.5 E, jinak porce cca 9 E. Byli jsme podruhé a mladý byl nadšen i my dospělí. Všude krásně čisto, vše upravené, nádherný minimundus. Určitě si to užijete (hello)
Jinak cesta, jak píší pode mnou, trvá cca 5 hodin, také jsme to udělali za jeden den a v pohodě se to nechá. Otvírají před desátou a konec je tuším kolem sedmé.

ODPOVĚDĚT
Monika G. (tygrik) ID 75173, mimibazar.cz/tygrik (11.8.2013, 13:34)
my byli letos na den dětí a celý den nám to propršelo.....ale i tak jsme si to užili, chystáme se tam znovu, protože to fakt stojí za to (Y)
Jídlo jsme měli s sebou a kupovala jsem tam klukům je hranolky - je tam docela dost draho a že by tam byl nějaký extra výběr to ne!!!
Plavky jsou asi zbytečný, tam si mysím, že lidi v plavkách určo nechodí.....max. malé školkové děti.
Peníze, to je taky individuální.....lego je tam stejné jako u nás, ale vyjde dráž. Takže si kluci sestavili jen figurky v té jejich (fabrice) a to vyjde tak do 10Eur.

Ale určo si to užijete je to tam paráááda |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (lala21) ID 15738 (11.8.2013, 13:07)
Byli jsme v loni na jeden den s cestovkou (vstupenky jsme tedy měli předem). Já měla cca 30 euro (pro 2 dospělé a jedno dítě). Utratili jsme za celý den akorát 15 euro za krabici Lega (ceny jsou podobné jako u nás). Jídlo a pití jsem měla vlastní. Pokud budete utrácet za jídlo vyměnte dost, je to tam poměrně dost drahé (to bych počítala min. 20 euro na hlavu). S sebou kromě jídla a pití (pokud nechcete kupovat) vemte pro děti náhradní oblečení - tričko aby bylo na převlečení, když budou mokré. Pokud nechcete být mokří tak pláštěnku (je tam několik atrakcí, které vás pořádně zmáčí). Jinak u těhlech atrakcí mají i fukary, tak se můžete nechat vyfoukat. Synovi jsem trička měnila ale my dospělí jsme se sušili za pochodu. Plavky jsem malému (6 let) nebrala v těch vodních radovánkách běhal v trenýrkách (pokud se ale děti stydí tak je klidně přibalte)

ODPOVĚDĚT
Eva Matzová (evickaaa) ID 24156, mimibazar.cz/evickaaa (11.8.2013, 13:01)
Romčo,jeli jsme tam na jeden den,ráno jsme vyjeli a večer domu.Cesta tam nám trvala asi 5hodin tak manžel ted říká,že s benzínem,jídlem,vstupem a utratou jsme tam byli asi za 8-9000kč (4členná rodina) plavky jsme si nebrali,ale mokrý jsme byli od hlavy až k patě.proto vychytejte to nejlepší počasí...v zimě vám bude zima.V plavkách tam nikdo nebyl..všichni usychali za pochodu,nebo měli pro děti pláštěnky (Y)

ODPOVĚDĚT