| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (5.9.2013, 12:39) |
Hanko, mě vždycky fasinují ty radikální hlasy jak jedině zacházet s houbami abyste přežili a mě je to fuk. Už léta houby mrazím syrové, vařené, ohřívám o sto šest a jsem stále živá a zdravá.
ODPOVĚDĚT |
| | Hana M. (Hají) ID 25204 (5.9.2013, 20:35) |
Máte pravdu, nějak mi svitlo, že bych se mohla tady zeptat, jak nejlépe na to, ale každý to holt dělá po svém. My léta praktikujeme krátké povaření a pak zmražení, tak jsem u toho zůstala, jen jsem se bála dát houby teplé do mrazáku. A počkalo to do rána a určitě živá a zdravá zůstanu a pochutnáme si na nich i po rozmražení Děkuji za názor
ODPOVĚDĚT |