Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 12:04) |
peču na jablkách, cibuli a špeku na konec přidám velkou lžici zakysané smetany do výpeku....samozřejmě osolit opepřit....před vánoci sem jich škubala 17
ODPOVĚDĚT |
| | Iveta L. (johnynka) ID 58604 (1.1.2014, 12:27) |
škubala? to jsem dělala jednou a zařekla jsem se, že tu mrchu raději příště stáhnu z kůže a taky vede jablka, cibule, špek a k tomu lžíce másla
ODPOVĚDĚT |
| | Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 12:48) |
chtěla jsem je na pečení a to bez kůže není dobrý a dávali jsme je rodině do žracích balíčků na vánoce tak aby to hezky vypadalo...jinak je taky stahuji a dělám z nich všechno jelikož jich máme kolem 50-80 takže polévku, z prsou řízečky, čínu no co se dá
ODPOVĚDĚT |
| | | | Iveta L. (johnynka) ID 58604 (1.1.2014, 13:06) |
jéje a nemáte na to fígl? my si ho kupujeme od kamaráda, který ji taky chová ale nemůžu sedět hodinu nad jedním bažantem
ODPOVĚDĚT |
| | | | Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 13:43) |
aha tak těm se většinou trhá ta kůže po opaření...já mám divoké z přírody a klasicky spařim a škubu
ODPOVĚDĚT |