Bažant
Dostala jsem bažanta,večer ho chci udělat.Asi nějakou štávu k rýži.Mám dát do tlakáču,nebo péct?Nemáte nějaký recept?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
mirka k. (Mirča) ID 194198 (1.1.2014, 13:37)
Dneska si dejte čočku (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Ivana L. (kamélie) ID 24844, mimibazar.cz/kamelie (1.1.2014, 13:08)
*-)Dnes se "peří" nedělá, uletí Vám štěstí (D)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (1.1.2014, 14:15)
taky pravda (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
denisa n. (rebelka8282) ID 446748 (1.1.2014, 12:31)
A první ho trochu podusíte na sporáku a pak teprve dáte péct nebo ho rovnou šupnete do trouby????? *-)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 12:49)
rovnou do trouby (Y)

ODPOVĚDĚT
Dada H. (quadka) ID 318533, mimibazar.cz/quadka (1.1.2014, 12:13)
určitě pečený a prošpikovat. na divoko.

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (1.1.2014, 12:07)
je důležitý aby byl odležený - ne čerstvě střelený....
pak je výborný na slanině a divokém koření a podlévaný červeným vínem- pěkně pomaloučku dělaný
v papiňáku bych nedělala k tomu brambory nebo pěkný knedlíček nadýchaný a (D) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 12:04)
peču na jablkách, cibuli a špeku na konec přidám velkou lžici zakysané smetany do výpeku....samozřejmě osolit opepřit....před vánoci sem jich škubala 17 ,-)

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (1.1.2014, 12:27)
škubala? to jsem dělala jednou a zařekla jsem se, že tu mrchu raději příště stáhnu z kůže :-D a taky vede jablka, cibule, špek a k tomu lžíce másla ,-)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 12:48)
chtěla jsem je na pečení a to bez kůže není dobrý a dávali jsme je rodině do žracích balíčků na vánoce tak aby to hezky vypadalo...jinak je taky stahuji a dělám z nich všechno jelikož jich máme kolem 50-80 takže polévku, z prsou řízečky, čínu no co se dá ,-)

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (1.1.2014, 13:06)
jéje a nemáte na to fígl? my si ho kupujeme od kamaráda, který ji taky chová ,-) ale nemůžu sedět hodinu nad jedním bažantem ,-)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.1.2014, 13:43)
aha tak těm se většinou trhá ta kůže po opaření...já mám divoké z přírody a klasicky spařim a škubu (F)

ODPOVĚDĚT