Vyšetření kapky krve
Podstoupili jste?Myslite,ze to prineslo vysledky?Doporucite centrum, kde absolvovat?Diky za veskere nazory a zkusenosti.Dekuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (22.11.2014, 12:31)
Vyšetření na zázračných přístrojích které dělají ping a které rozhodně neprovozují zlí lékaři - spiklenci farmafirem je vyhazování peněz.

Jasně že najdou, že téměř umíráte a že vás zachrání zrovinka tyhle jejich zcela přírodní, léčivé "a ta cena vůbec není vysoká" pilulky a procedury.

Proč myslíte, že takové zázrační přístroje nepoužívají v nemocnicích? Protože je to spiknutí a ve skutečnosti jsou to upíři, kteří tu zbytečně odebranou krev pijí?

Ne- protože z kapky krve jde vyšetřit možná krevní cukr A nebo CPR (na obojí zaráz je té krve prostě málo). Nebo se udělá normální odběr a posléze potřebujete laborku s různými přístroji.¨

Kdyby někdo uměl vyrobit jeden přístroj, který skutečně dokáže analyzovat jen kapičku krve, tak jednak nejspíše dostane nobelovku za medicínu či fyziku a především těmi přístroji zaplaví nemocnice.

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (21.11.2014, 22:27)
Nevim jestli zrovna toto vysetreni to bylo, ale znamy byl pred par lety v Brne v nemocnici na celkovem vysetreni. Platil cca 3 tisice a zachranilo mu to zivot. Do te doby si jen rikal ze uz starne a ze se zadychava, ze uz to v padesati neni to co zamlada a nemel ani tuseni, ze ma srdecni vadu, ktera by ho stala zivot, kdyby na to vysetreni nesel. Poslali ho ke kardiologovi a ten hned objednal operaci srdce... Uz tu nemusel byt.

ODPOVĚDĚT