Obhajoba sve pracovni pozice
Jak byste obhajovali svoji dosavadni prac.pozici na ktere jsem 2roky,na me misto je vyhlaseno VR do ktereho se tez prihlasim.Jak sama sebe v"uvodnim proslovu"pri vyber.rizeni "obhajit",jako prinos pro zamestnavatele.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka H. (elienek) ID 46738 (16.9.2015, 7:29)
Děkuji,jde v podstatě jen o administrativní úkon,na své pozici zůstávám, jen nejsem moc dobrý řečník, a zvlášť při výběrových řízeních a lidmi vyšších postů. Zkrátka, jak v několika větách říci, že jsem "dobrý, snaživý"zaměstanec? (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina M. (vasinkam) ID 304810, mimibazar.cz/vasinkam (16.9.2015, 6:44)
Leni nechci strašit ale když takto zaměstnavatel vyhlásí VR do pozice kterou má obsazenou tak je něco v nepořádku není snad s Vámi spokojený chápala bych pokud by chtěl rozšířit kolektiv ale tohle naznačuje tomu, že Vám šanci moc dát nechce když hledá někoho nového. Ano argumentovat můžete tím co píšou holky to je určitě + pro Vás ale bála bych chce že chce udělat razantní změnu a možná ani ty argumenty stačit nebudou toho si musí být zaměstnavatel vědom, že bude muset zaučovat znovu člověka atd. Tohle jednání zaměst. opravdu nechápu je to fakt škoda a práci Vám moc přeji aby Vám vyšla a nechal si Vás na pozici o kterou bojujete (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (15.9.2015, 20:46)
Za tu dobu máte určité know how, kontakty, znalost protředí a vztahů. To je někdy nevyčíslitelná položka do plusu. Zaučování nového člověka do toho všeho stojí další čas a peníze ostatní členy týmu, kteří musí část.své pracovní doby "věnovat" zapracovávání nováčka. Tak třeba i toto mimojiné použijte. Zkuste vypíchnout nějaký projekt, kde byl problém a nebýt vaší práce a pečlivosti, trvalo by to dlouho než se to vyřeší nebo by to bylo s komplikacema apod. Využívejte konkrétních příkladů.

ODPOVĚDĚT
Magda O. (saskie77) ID 168101 (15.9.2015, 20:23)
Vypracovala bych si profesní portfolio a sanažila se přesvědčit, že já jsem ta nejlepší, argumentovala dosaženými výsledky. (K) (K)

ODPOVĚDĚT