Andrea š. (Andy117) ID 219245
kynuté těsto v pekárně dukátové buchtičky
Jak děláte těsto na buchtičky? Dáváte nejdřív tekuté a pak sypké?
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
Udržení opálení
|
**DŮM**
|
***Versace Bright Crystal***
|
++Prosím, kde kupujete?++
|
** Nákupy Německo **
|
Pračka Indesit 61051 Eco
|
**Vánoční nutella**
|
Domek X byt
|
**Chorvatsko**
|
***Recept na beránka***
|
Dovolena
|
Cesta do Chorvatska - tunely
|
Zavařování na dovolenou
|
Daň darovací
|
**Odličování**
|
Vyšetření zraku
|
ELDP
|
Jaké žehlící prkno
|
*Kabelka Tommy Hilfiger Lila*
|
**Chorvatsko**
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
5
komentářů
Radka H. (radkaaa)
ID 95559 (15.4.2016, 22:37)
V pekárně vždy nejprve tekuté a potom sypké.... ne jen u dukátových budchtiček, ale u každého těsta jak na chleba, tak na ostatní
ODPOVĚDĚT
Andrea š. (Andy117)
ID 219245 (15.4.2016, 18:58)
Dekuji vam
jen jsem se chtela ujistit
ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek)
ID 125836 (15.4.2016, 16:54)
Do pekarny vzdy nejdriv tekute a pak sypke, k cemu je testo urceno nehraje roli.
ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Janyse)
ID 206386,
mimibazar.cz/janyse
(15.4.2016, 14:42)
Ano, dělám jedině v pekárně těsto na dukátové buchtičky, a jak píšete vždy tekuté a pak sypké
ODPOVĚDĚT
Eva M. (Mázovka)
ID 192582,
mimibazar.cz/mazovka
(15.4.2016, 13:44)
Andrejko do pekárny musíte vždy dávat tekuté a pak sypké
ODPOVĚDĚT