Metropolitni univerzita Praha
MUP Praha, Vase zkusenosti? Da se? Jsem uz roky po skole,ale rada bych si VS dodelala,ano,jen kvuli titulu?Jaky obor je na skole "nejmene narocny?"Dekuji Vam
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (27.6.2016, 19:54)
Manžel tam studoval snad Mezinárodní vztahy. Nedělal si školu teda kvůli titulu, ten už jeden měl, ale kvůli doplnění vědomostí ke svému oboru. Je to docela sranda, manžel má tituly 2 a ani jeden nepoužívá, ani na schránce ho nemá, ani k podpisu nepřipojuje, ani na svatbě se nenechával uvádět s titulama ,-)
No ale můžu říct, měli jsme v té době-před šesti lety- jedno dítko a i pro manžela samotného byla škola docela náročná. I přesto, že jsme mu nechávali doma prostor na učení a když potřeboval klid na učení se na zkoušky. Školu si platil sám a určitě to "zadarmo"- ten další titul neměl *-) Doufám, že si nevzpomene s další vejškou ,-) :^) 8-| (hello)

ODPOVĚDĚT
Kamila G. (Wiktorie) ID 73298, mimibazar.cz/wiktorie (19.4.2016, 19:44)
Leni,nic proti, ale studovat vysokou školu jen kvůli titulu a jen tu nejmíň náročnou ? *-) *-) *-) *-) Doufám, že až budete jednou pracovat, nenatrefím na Vás *-) *-) *-) *-) Titul? Nač? Na lepku na schránku? Aby Vaše jméno v žákovské vašich dětí lépe znělo? Mám vysokou a je mi líto těch, kteří se na ni nedostanou jen proto, že si někdo chce jen hodit titul před jméno a měl větší štěstí u příjmaček

ODPOVĚDĚT
Ivana P. (lakiara) ID 66214, mimibazar.cz/lakiara (19.4.2016, 20:13)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4788209

ODPOVĚDĚT
Mgr. Marcela K. (Marcelinda) ID 12638 (19.4.2016, 18:01)
Mila Leni krom jinych studii ktere jsem studovala jsem navstevovala obor evropska studia a verejna sprava v praze...zacala jsem na pobocce v Plzni ,nevyhovoval mi tu system a tak jsem sla.studovat do prahy.mela jsem temkrat 5 leteho syna ..babicka hlidala a ja si dodelala 2 lety titul Mgr.uspesne jsem slozila statnice.Na skolu nedam dopustit.Mela uroven...perfektni vyucujici a vse.jen pat neprijemnych bab na studijnim....obor je celkem ok.pokud byste.chtela vice info klidne i po telefonu muzeme popovidat.

ODPOVĚDĚT