pořád se něco děje....pořád je co dělat
Když vidím ten trávník, tak bych brečela, je úplně na odpis. Plán na jaro je jasný.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (20.10.2019, 19:00)
Evi, vykasli se na ne. (F) Jednou si to prijedu prohlidnout osobne.

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (20.10.2019, 19:28)
Čus Radu, jen ji nech. Asi má natolik nudný (prázdný) život, že se musí hojit někde jinde. Já se nad tím bavím. Protože někoho takového nepotkáš na každém rohu. Přeci ji nebudu kazit radost tím, že se odmlčím a vezmu ji tím to potěšení mi zase něco pěkného napsat. Vždyť by se pak musela ukousat nudou .....a to nemůžu přeci dopustit, si toto vzít na triko, no ne? ,-)


Jen dojeď ....safra, mám ale to :^) .... to dilema ... *-)mám vůbec dopustit to, že mě tu uvidíš, jak tu sedím zhroucená a roním krokodýlí slzy nad trávníkem? ,-) .......Ale jo, dojeď, já se s tím hroucením se nějak poperu (H) .




Ne teď už jen vážně.....jsi vítaná a moc ráda tě uvidím (F) .

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (20.10.2019, 19:40)
:-D jestli chces fakt ronit slzy, dojed kouknout na moji zahradu. To bych brecela i ja. Ale me to taaaaaak hrozne nebavi. (zip) Tchyne slibovala, jak se mi o zahradu bude starat a vis co udelala? Umrela. :-@ ,-)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (20.10.2019, 19:43)
,-) ,-)ty si kůň ,-) ,-)

no nevím ...a nejedou mi nohy po nějakým tom psím tom ...tamtom,,,však víš po čem ....přeci jen, jeden pes, jedno to *-) ... (I) .... nadělení ....hodně psů ..hodně nadělení :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (20.10.2019, 19:58)
Pejsani maji svoji zahradu. Ti na tuhle nechodi. Cece, je to plácek cca 5 x 10 m. A je to hnusne zarostly. (zip) Musim ukecat kluka, ze ja mu vyperu a on to vytrha. ,-)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (20.10.2019, 20:49)
uf, tak to se mi ulevilo. Tak domluveno, já k vám přijedu oplakat i ten tvůj. ...to víš, když už mám tu praxi, tak škoda ji nevyužít, že? (H)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (19.10.2019, 12:51)
Odpověď na spodní příspěvek:
Na tuto fotku jsem narazila náhodou, kdy jsem omylem klikla na bydlení místo poradny. Na bydlení nechodím, nezajímá mě to, to co se líbí jednomu, druhému nic říkat nemusí. Narazila jsem náhodou na Vaší fotku, okomentovala tak jak okomentovala, Vám se to nelíbí, máte na to právo, jestli se Vám můj komentář líbí nebo nelíbí je mně úplně jedno. Faktem je, že na fotce vidím starou chalupu, to jestli si jí opečováváte je Vaše věc, mně je to úplně jedno. Na další foto koukat nebudu, nemám potřebu, protože mě to tak nějak nezajímá. Každý to doma nějaký máme, každý se o to své nějak staráme. Krásnou neděli. (F)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (19.10.2019, 13:30)
Tak vás nezajímá sekce bydlení, ale vlezete tam a lustrujete fotky, vám se nelíbí naše chalupa, ale vehementně a opakovaně komentujete . Vám snad někdo držel nůž pod krkem s tím že musíte za každou cenu komentovat? Zdůrazňuji ...za každou cenu.
Tento váš poslední komentář je důkazem toho, že to omylem nebylo, ale že to děláte pro vaši zábavu, být jízlivá, šťouravá a jako....."nad věcí" .... za každou cenu.
Kdo jiný by věnoval tolik času něčemu co ho vůbec ....ale vůbec nezajímá a navíc, když mu je vlastně úplně jedno, co si ta druhá strana myslí o tom co "vyplodil" pod jeho vlastní fotkou?
Asi vám dělá dobře a cítíte se pak líp, když někomu napíšete, že jeho bydlení je staré a zašlé.
Jo, jo tady platí dvojnásob ta hláška ...„Lidé jsou různé... blbé a pitomé...”

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (19.10.2019, 18:17)
Milá paní, vážně nevím o co Vám jde a odmítám víc s Vámi ztrácet čas. Myslím si, že celkem slušně jsem Vám napsala, abyste si z toho trávníku žádnou hlavu nedělala, že se to k tomu stavení hodí, že to není žádná tragédie. A Vy se tu rozčilujete, že Vás to bude stát úsili apod., že si chalupu opečováváte atd. atd. Opečovávejte, třeba si jí někdy zvelebíte k libosti své a pak kvůli trávníku nebudete dělat takové scény. V žádném případě jsem Vám nepsala, že máte bydleníí staré a zašlé, psala jsem o trávníku a stále se Vám snažím vysvětlit, že se z toho hroutit nemusíte, že je to jen trávník a že ten takový celkový dojem z té fotky nepůsobí špatně, že je to celé takové ve stejném stylu. Ba i krásně rozrostlou rebarboru jsem Vám pochválila ....Nic zlého jsem tím nesledovala, Vy jste možná jen trošku víc domýšlivá .....

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (20.10.2019, 19:09)
Páni, vy mě teda bavíte ....co komentář to perla.
Pokolikáte, že to se mnou končíte??? Já se znovu ptám ...a kdo vás nutí mi neustále vypisovat? Tak přeci když vás to tak rozčiluje, tak to nedělejte a máte klid. No ne?
*-)No jo, ale to byste neměla to poslední slovo, že? ,-)
Jak musíte mít nudný život, když se bavíte tímto způsobem.
Je na místě vám připomenout, že na rozdíl od vás, píšu pod svou fotku ve svém vlastním albu, kde jste vy pouze "hostem" a jen já sama si budu určovat, co a kolik toho napíšu a jak dlouhá budu. Na to schválení od vás ...ať se vám to líbí, nebo ne....vážně nepotřebuji.

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (19.10.2019, 22:52)
Jste směšná. Jako vy odmítáte se mnou ztrácet čas??? Co to má jako být? ,-) . A kdo vás nutí mi neustále vypisovat? Já snad? Propána krále, vy a jen sama vy z vaší vlastní vůle tady na mne stále reagujte naprosto zbytečnými a pro mne nesmyslnými komenty.
Mílá paní, vy už sama nevíte co píšete.
Neschovávejte se za to, že vy přeci nic, že vy jste přeci ta hodná, co to všechno myslí dobře.
To že se z trávníku podle vás pomalu hroutím a dělám scény tu podsouváte jen a pouze vy. Je mi záhadou, proč to děláte. Z čeho prosím vás soudíte, že tomu tak je. Vždyť už v začátku píšu, že je to běžný slovní obrat. Možná jsem měla spíš napsat nadsázka, ale to je jedno.
Proč máte tu potřebu mě neustále umravňovat a poučovat. ....a jo vlastně (I)....vy to vlastně se mnou myslíte dobře. Bez vás bych byla ztracená... nevěděla bych, že ten barák je starej má zašlej štít a kamenná zeď (po

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (upraveno 19.10.2019, 23:14)
dopisuji:
.....kamenná zeď (podle vás je to teras...nevím tedy proč teras a vlastně se jen domýšlím, že myslíte tu zeď, protože ani nevím co to ten teras je, ale dobře, nebudu vám to vyvracet) je taky stará (i když tu stojí jen 10 let) a že jsem asi úplně blbá, že nevím co je důležité, když brečím nad trávníkem ař se z toho úplně hroutím a dělám scény a......ještě na něco jsem zapomněla? Vím, že mě zase jistě připomenete, když jste tedy tak hodná a myslíte to všechno jen dobře.

No, na vás perfektně pasuje to slavné Štrosmajerovo ....kdyby blbost nadnášela, tak ......

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (20.10.2019, 14:56)
:-D :-D :-D Kdybyste nepsala romány a nerozčilovala se, ten kus trávníku máte znova osetý. Tím končím, protože opravdu to nemá cenu, celá debata s Vámi je naprosto zbytečná a úplně o ničem.
Hezkou neděli. (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva N. (Evita.N.) ID 395560 (12.10.2019, 19:30)
Já myslím, že v životě jsou důležitější věci než pěkný trávník. (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (12.10.2019, 20:47)
??? ...co mi tím chcete říct?

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (15.10.2019, 20:16)
*-) Třeba jen a prostě, že kvůli trávníku brečet je asi hloupost, trávník je jen trávník a nic důležitého,ne? A tak nějak k celkové fotce jaksi patří, stará chalupa, kamenný taras a k tomu všemu nedokonalý trávník..... (F)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (15.10.2019, 21:37)
Jejda, tak to bych bez vás asi nevěděla ,-) ...dík za poučení.
Máte zahradu?
Víte, když se na něčem dřete (a to myslím doslova), tak by vám pak nepřišlo líto, že to šlo do háje a že budete muset začínat odznova? Že zase budete muset vynaložit velké úsilí, vaši sílu, čas kterého máte pomálu a v neposlední řadě další peníze? Vám asi ne, ale mně ano a moc.

A samozřejmě, je to slovní obrat. Ne opravdu nesedím na zahradě a trávník nekropím slzami. Kdo chtěl.... pochopil, kdo chtěl jen šťourat a moralizovat, tak si nenechal ujít příležitost. Stálo vám to za to, pohonit si ego? Je vám lépe?
Nebojte, já moc dobře vím co je a co není v životě důležité, jako mě to zrovna říkat nemusíte, mě ne.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (16.10.2019, 18:24)
*-) Jejda a co se Vám na té odpovědi nezdá?! Naopak jsem Vám napsala, že takovýhle trávník k tomu zákoutí na fotce tak nějak sedí. Pořád lepší než ke starému baráku, zašlému štítu, starému kamennému tarasu takovýto "přírodní" trávník se hodí víc než nějaký anglický trávník..... K tomu tak krásná rostlá rebarbora, to asi nebude zrovna aktuální fotka ne?
A ano, máme také zahradu, máme i dvůr.

(F)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (16.10.2019, 21:08)
Vy tedy jedete.
Vám sedí, mě nesedí. Já tu, žiju a o vše s láskou pečuju, tak, aby se mi tu líbilo, Rozumíte ?...Mě líbilo, ne vám. Tudíž mi prosím ponechte můj názor na to, jak si hodnotím a co uznám za vhodné měnit na své zahradě (bydlení).
Proč by tam měl sedět trávník, kde tu a tam nesměle vykukují trsy trávy a zbytek je plevel? ....jo aha, protože je to podle vás starý zašlý barák a ten si nezaslouží nic jiného.
Mě nemusíte vnucovat svůj pohled na věc.
Naše chalupa sice už není nejmladší (cca 220let) ale nazvat ji starou a zašlou.....no páni, to chce notnou dávku drzosti ....pod starým a zašlým barákem si na rozdíl od vás představuji zcela něco jiného.
Ano nejsou to aktuální fotky, ale kdyby jste alespoň část pozornosti, kterou věnujete psaní vašich mouder pod touto fotkou, věnovala zhlédnutí i těch ostatních, tak by jste věděla proč.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Alena M. (a74) ID 400427 (12.10.2019, 16:26)
Mame to same. Pred tydnem jsem se vratila z turecka a v resortech se zaliva ostosest. Nechapu, kde na to berou, my si to tady nemuzeme dovolit. A to nejde jen o penize, ale hlavne o to, ze proste kolikrat neni....

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (12.10.2019, 20:58)
U nás tedy s vodou problémy nemáme, ale i tak zalívám jen kvítka.

ODPOVĚDĚT