Domeček pro panenky Barbie



Tak a máme hotovo. K vánocům dcera dostala domeček z plastu a tvrzeného kartonu, ten jsme nakonec ani nevybalili, protože máme doma ještě ročního prcka, takže by asi dlouho nevydržel.
Když jsem viděla ty ceny dřevěných domečků, řekla jsem si že ho vyrobím. Koupila jsem sadrokarton, nakreslila jsem si domeček po dílech a manžel mi ho vyřezal. Tapety jsem koupila u vietnamců a otapetovala jsem zvlášť každý díl. Ve stavebninách jsem si koupila lepidlo v tubě ( jako silikon), které je prý na všechno. a musím říct, že opravdu drží i když jsem se nadřela, protože šlo hrozně těžko vytlačit. Postupně jsem slepila všechny díly dohromady, na spodní díl jsem přilepila kolečka, která se mi doma válela a nakonec střecha! Ta není ze sadrokartonu - byla by moc těžká, tak jsem ji vystřihla z krabice z umělé hmoty a potáhla tapetou.
A hotovo!!!
Celý domeček mi zabral čas cca 24 hodin práce, celkově jsem ho ale dělala týden, vždycky jsem kousek přilepila a nechala do rána zaschnout - dělala jsem po večerech.
A cena ?
sadrokarton - 200,-
lepidlo - 250,-
tapety - cca 200,-
Tak myslím, že to není tak strašné, oproti těm cenám na internetu. Barvy si dcera vybrala sama, tak je takový , jaký ho chtěla a je z něj nadšená. Ještě pár dodělávek nám sice chybí, ale už teď si s ním vyhraje hodně dlouho.
Velikost domečku šířka 90cm, výška 100cm, hloubka 35cm
Tak když se do domečku náhodou pustíte, přeji pevné nervy :-))
Domča



garáž


obývák


kuchyňka


šatna


dětský pokojík


koupelna


ložnice


celý domeček