Domácí chléb



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300ml vody, 500g hladké mouky, 2 lžičky cukru krystal, 2 lžičky soli, 1 lžička kmínu,1 lžička sušeného droždí,nebo 1/4 čerstvého.

POSTUP PŘÍPRAVY

Těsto si udělám v pekárně ale jde to i bez pekárny. Jak je těsto vykynuté,dám ho do hodně pomoučené ošatky a nechám kynout 45 minut. Potom opatrně překlopím na plech s pečícím papírem. Já si plech obrátím a opatrně to překlopím,držím to,s chlebem se nesmí hrknout,lekl by se a nepovedl,musel by se nechat vykynout znovu. Pak ho potřu osolenou vodou ,pokmínuji a peču při 190 stupních hodinu. Pak nechám vychladnout na mřížce. Je to známý recept na chléb,je výborný a jednoduchý.Přeji všem dobrou chut!