Kokosové řezy s karamelovým krémem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus: 6 vajec, 250 g cukru moučka, 200 g strouhaného kokosu, 3 PL hladké mouky, 3 PL strouhanky, ½ prášku do pečiva. Krém: 1 Salko zkaramelizované, 250 g másla. Dále: čokoládová poleva, dortové oplatky obdélníkové.

POSTUP PŘÍPRAVY

Korpus: celá vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny (šleháme na nejvyšších otáčkách minimálně 10 minut), ručně vmícháme směs sypkých surovin. Plech 30 x 40cm vyložíme dortovými oplatkami (nožem jde dobře uříznout do potřebné velikosti včetně zakulacených rohů), na ně nalijeme těsto a pečeme na 180°C 10 – 15 minut.

Na vychladlý korpus natřeme krém (vyšlehané změklé máslo se Salkem) a pocákáme čokoládovou polevou. Necháme v ledničce ztuhnout. Krájíme malé kousky, moučník je poměrně sladký.

**