Kynutý koláč na plechu s třešněmi

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250 g hladké mouky 50 g hrubé mouky 150 g droždí (to mám tak v receptu,ale komu se zdá moc, tak si ubere) 50 g práškového cukru 1/4 l mléka 2 žloutky ( já dávám celá vejce ) 50 g másla špetka soli třešně ( nebo jiné ovoce ) drobenka : 50 g polohrubé mouky 40 g práškového cukru 40 g másla

POSTUP PŘÍPRAVY

V trošce vlažného mléka rozmícháme droždí, lžíci cukru a dvě lžíce cukru a dáme vykynout. Do prosáté mouky přidáme sůl, žloutky, máslo, vykynutý kvásek a vlažným mlékem zaděláme řidší těsto. Nalejeme na vymaštěný plech a necháme znovu kynout. Mezitím si připravíme drobenku. Když těsto vykyne poklademe třešněmi, posypeme drobenkou a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
Je to opravdu výborný :-) a zvládne to i začátečník :-)