dort sovička



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

piškotový korpus + pudinkový krém + mléčný marcipán

POSTUP PŘÍPRAVY

váha 1,4 kg

1. peříčka jsem vykrojila pomocí oválného vykrajovátka a vyryla 2 čáry, začala jsem od spodu
2. křídla jsem si vystřihla z papíru a pak vyřezala z marcipánu
3. nakonec jsem potáhla hlavu a na kraj jsem použila ozdobnou lištu a špičku odkrojila

podle šablonky vykrojit spodní díl..
prostřední je o 1cm menší..
a vrchní je o 2cm menší..
navrstvit a do ledničky.. bohužel mi nevydržela baterie a tak toho víc nemám :( peříčka jsem vykrojila pomocí oválného vykrajovátka a začala od spodu křídla jsem si vystříhla z papíru a pak vyřezala nakonec jsem potáhla hlavu a na kraj jsem použila ozdobnou lištu a špičku odkrojila