POTŘEBNÉ PŘÍSADY
piškotový korpus + pudinkový krém + mléčný marcipán
POSTUP PŘÍPRAVY
váha 1,4 kg
1. peříčka jsem vykrojila pomocí oválného vykrajovátka a vyryla 2 čáry, začala jsem od spodu
2. křídla jsem si vystřihla z papíru a pak vyřezala z marcipánu
3. nakonec jsem potáhla hlavu a na kraj jsem použila ozdobnou lištu a špičku odkrojila
podle šablonky vykrojit spodní díl.. |
prostřední je o 1cm menší.. |
a vrchní je o 2cm menší.. |
navrstvit a do ledničky.. bohužel mi nevydržela baterie a tak toho víc nemám :( peříčka jsem vykrojila pomocí oválného vykrajovátka a začala od spodu křídla jsem si vystříhla z papíru a pak vyřezala nakonec jsem potáhla hlavu a na kraj jsem použila ozdobnou lištu a špičku odkrojila |