Čína se zelím

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na 3-4 porce : 1 hlávka čínského zelí , 1/2 kg veprového masa ( já dávám ramínko - je šťavnatější než kýta, někdy dám kuřecí prsa), 4-5 vajec, olej, Podravku - někdy přidám grilovací koření, jindy worcester a sojovku

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso si den předem naložím do oleje s trochou sojovky a a worcestru. Druhý den si připravím vysoký hrnec nebo pánev WOk, rozpálím a maso opékám. V misce si rozšlehám vejce s Podravkou, a když je maso opečené vejce na něj vyleju a míchám až vejce pěkné masko obalí. Je to jako smažená vejce s masíčkem. A pak už jen stačí přidat nakrájené číské zelí. Pozor, zelí neopékat, musí se jen prohřát, aby zůstalo pěkně křupavé.Ideální je po opečení masa a vajec vypnout sporák a zelí zamíchat až potom. Samozřejmě můžete dosolit, je již nesolím, v Podravce a v sojové omáčce je soli dost. Podáváme z rýži. dobrou chuť