Vepřové na kmíně



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

plecko/krkovička,v krizi i kýta,mletý kmín,sladká paprika,sůl,špetka pepře,worchester,olej,cibule,suš.česnek

POSTUP PŘÍPRAVY

Na olej iosmahneme najemno nasekanou cibulku dohněda,pak přidáme maso,opékáme asi 10 minut,pak zasypeme asi lžičkou mletého kmínu,troškou sladké papriky,špetkou pepře,suš.česneku a kápneme worchester,osolíme a podlijeme vodou.Dusíme až je maso úplně měkké.Já abych měla šťávu úplně hladkou maso vyberu,šťávu přendám do hrnce,přivedu k varu a zahustím troškou mouky rozmíchané ve vodě,povařím asi 10 minut,aby mouka nebyla cítit,vrátím maso a podávám.Jíme s rýží,ale hodí se i brambor těstovina,špecle,střídáme to.Moc doporučuji-navíc kmín je doma vždycky