Kinder Bueno - řezy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Těsto: 7 bílků, špetka soli, 1 polévková lžíce oleje, 2 polévkové lžíce hladké mouky, 6 polévkových lžic moučkového cukru, půl prášku do pečiva, asi 150 g mletých ořechů. Krém: 7 žloutků, 1 vanilkový pudink, 3 lžíce polohrubé mouky, 250 g krupicového cukru, 0,5 l mléka

POSTUP PŘÍPRAVY

Spodní plát sestává ze 7 bílků, které ušleháme se špetkou soli na tuhý sníh. Přidáme polévkovou lžíci oleje, 2 polévkové lžíce hladké mouky, 7 nastrouhaných kulatých piškotů, 6 polévkových lžic moučkového cukru a 1/2 prášku do pečiva. Vylila jsem na velký plech vyložený papírem na pečení. Povrch jsem posypala nasekanými vlašskými ořechy - asi 5 hrstí. Upečeme v troubě na 180 ° C do zlatova. Na tento vychladlý plát natřete Nutellu. V hrnci si uvaříte hustý pudink, který sestává ze: 7 žloutků, 1 vanilkový pudink, 3 lžíce polohrubé mouky, 250 g krystalového cukru (stačí i méně ) a 1/2 litru mléka . Ještě za horka rozdělíte na 2 poloviny, přičemž do jedné přimícháte 100 g čokolády na vaření a do druhé 1 vanilkový cukr. Po vychladnutí každý krém zvlášť spojite se změklým máslem ( 1 máslo na 2 části = 125 ga 125 g másla ). Takže na Nutellu přijde vanilkový bledý krém. Na tento krém ukládáme BeBe sušenky, krátce je máčíme ve studeném mléce tak, aby namočená strana přišla na vrch. Použila jsem BeBe cereální, případně dejte mléčné.Na sušenkové poschodí přijde tmavý krém a blížíme sa do finále. Poslední poschodí tvoří ušehaná šlahačková smetana + ztužovač. Na vrch nastrouháme kousek tmavé čokolády a šup s ním do lednice, nejlépe na noc .