♥♥♥♥♥Srdíčková bábovka♥♥♥♥♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tak tohle jsem musela vyzkoušet. Je to vlastně docela jednoduché, ale všichni budou přemýšlet jak jste tam to srdíčko dostala :-) Na těsto jsem použila vyzkoušený recept na bábovku se zakysanou smetanou, ale šla by určitě i tvarohová, nebo jiná, kde je trošku hutnější těsto ( né klasická třená, asi by ty ♥ propadly)\\r\\nTěsto je stejné jak do bábovky, tak do formy.\\r\\n1 hrnek cukru, 3 vejce, spetka soli, 1/2 povolené hery ( nebo 1/2 hrnku oleje ), 1 kelímek zakysané smetany, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 kypřící prášek do pečiva ( do formy potravinářské barvivo, nejlépe gelové) , trochu citr. kůry, mléko dle potřeby Na celou bábovku i se srdíčky tedy potřebujeme 2 dávky tohoto těsta...

POSTUP PŘÍPRAVY

Celá vejce utřeme s cukrem do pěny, přidáme postupně tuk a zakysanou smetanu, (trochu potr. barvy) a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Pokud je těsto hodně tuhé, tak přidáme mléko. Do bábovky nesmí být moc řídké! Vlijeme do fotmy vyložené pečícím papírem a pečeme tak na 180 stupňů. Dále viz obrázkový postup:

forma na růžový korpus
z růžového korpusu nakrájíme plátky cca 2 cm a vykrájímevykrajovátkem srdíčka. Je teda dost opadu, ale ten si dáme k snídani :-)
...
...
...
..
,,
,