Kuracie rezance v zeleninovej omáčke



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, sójová omáčka, 2 mrkvy, 1 petržlen, 1 cibuľa, polovica červenej papriky, 2 lyžičky čili pasty, 2 lyžice paradajkovej omáčky ( kľudne aj viac), zeleninový vývar, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájané na tenšie rezance osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme 10 minút odstáť. Potom ich prudko orestujeme v panvici na oleji. Opečené rezance mäsa vyberieme a vo výpeku opečieme na kocky nakrájanú cibuľu s červenou paprikou a nastrúhanú mrkvu s petržlenom. Osolíme, zalejeme teplým vývarom a uvaríme do mäkka, potom rozmixujeme, pridáme paradajkovú omáčku, čili pastu. Vložíme opečené mäsko a chvíľku ešte povaríme. A máme hotovo :)