ČÍNA TROŠKU JINÁ

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

150 g vepřové kýty, 150 g kuřecích prsíček, 150 g pórku, 100 g zázvoru, 1 jablko, 4 feferonky, 50 g mandlí, 1 bílek, 1 lžička škrobu, sójová omáčka, sůl, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Bílek rozšleháme se škrobem, maso nakrájíme na nudličky, osolíme a obalíme ve směsi. Osmažíme je ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje a vyjmeme. Na rozpáleném oleji osmažíme na kolečka nakrájený pórek, plátky zázvoru, mandle a feferonky a po chvilce přidáme na tenké nudličky nakrájené jablko. Celou směs promícháme a rychle orestujeme. Zeleninu vyjmeme, přimícháme ji k masu a přidáme sójovou omáčku. Podáváme s vařenou rýží nebo smaženými hranolkami.
Recept jsem našla na internetu a moc mě zaujal, takže jsem si ho tady uložila, abych ho nemusela pracně hledat. Akorát místo feferonek dám kapii.