Vepřové na kmíně-děkuji Jaruně
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Suroviny: 50dkg vepřového plecka 1 větší cibule kmín celý a kmín mletý sůl,bílý pepř,olej,hladká mouka půl lžičky vegety a lžíci másla
POSTUP PŘÍPRAVY
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na kostky nebo plátky.Na oleji zapěníme ,jemně nakrájenou cibuli a přidáme asi necelou půlku lžičky celého kmínu.Jen tak lehce osmažíme a přidáme maso a necháme pod pokličkou dusit ve vlastní šťávě.Když se šťáva vydusí podlijeme vodou a přidáme vegetu,sůl pepř a mletý kmín.Dusíme až maso změkne.Pak zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a necháme provařit.Nakonec přidáme lžíci másla.
Příloha dušená rýže,knedlík,těstoviny.