VELIKONOČNÍ MAKRONKY



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

MARKONKY SMĚS, MÁSLO, POTRAVINÁŘSKÉ BARVY A OCHUCOVACÍ PASTY NEBO DŽEMY , DOBRÝ LIKÉR , NUTELU .....

POSTUP PŘÍPRAVY

SMĚS SE SMÍCHÁ JEN S VODOU A MAKRONKY NASTŘÍKÁM NA PODLOŽKU NEBO NA PEČÍCÍ PAPÍR, NECHÁM OSCHNOUT 1 HODINU. PEČU V TROUBĚ 25 MINUT PŘI TEPLOTĚ 180 STUPŇŮ. VYNDÁM PODLOŽKU A POČKÁM AŽ MAKRONKY VYCHLADNOU A AŽ PAK JE SUNDÁM. NÁPLNĚ DĚLÁM OPRAVDU RŮZNÉ . ZÁKLADEM JE SMĚS SMÍCHANÁ S MÁSLEM A PAK LZE PŘIDAT DŽEMY, NUTELU , LIKÉR ( JÁ DALA BAILEYS ) A NEBO OCHUCOVACÍ PASTY - VÝBORNÁ JE PISTÁCIOVÁ, ANANASOVÁ, CITRONOVÁ. MAKRONKY LEPÍME VŽDY DVĚ K SOBĚ A PROMÁZNEME SILNĚJŠÍ VSRTVOU KRÉMU. JE LEPŠÍ JE NECHAT ULEŽET V LEDNICI 3 DNY A PAK JSOU VYNIKAJÍCÍ !

SMĚS NASTŘÍKANÁ NA PODLOŽKU
hotové makronky a další se již suší - vytvoří se na nich krustička