Bezlepkové těstoviny s pohankou s fazolemi a bramborami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pro 4 osoby: 350 g bezlepkové pohankové mušle , 200 g brambor, 200 g fazolí, loupaná rajčata, 1 stroužek česneku, extra panenský olivový olej, sýr strouhaný parmazán, sůl a pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vaříme asi 10 minut v osolené vodě, scedíme. Zvlášť uvaříme fazole do měkka. Mezitím, v jiné pánvi připravíme nakrájená oloupaná rajčata s olivovým olejem a stroužek česneku, povaříme, necháme zhoustnout. Přidejte fazole a brambory do rajčatové omáčky a necháme stát. Uvaříme bezlepkové těstoviny s pohankou podle způsobu a času uvedených na obalu, scedíme těstoviny a přidáme do rajčatové omáčky, fazolí a brambor. Promícháme a krátce povaříme, podáváme s čerstvě mletým pepřem a špetkou parmezánu.