Tortily nebo sendviče s grilovaným kuřetem, dresinkem a zeleninou

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 tortily o průměru asi 30 cm nebo 8 plátků toastového chleba, grilovaná kuřecí prsa z jednoho kuřete, 4 listy ledového nebo hlávkového salátu, 4 menší rajčata. Na dresink: 150 g zakysané smetany + 100 ml majonézy + čerstvě mletý bílý pepř + nasekaná čerstvá zelená nať (pažitka, cibulka, česnek, hladkolistá petrželka)

POSTUP PŘÍPRAVY

Z ingrediencí umícháme dresink (použijte zelenou nať, co máte rádi). Tortily v mikrovlnce nebo na rozpálené pánvi rozehřejeme do měkka (postupně po jedné) - cca 30 sekund (příp. toastový chleba lehce opečeme v toastovači). Pak potřeme dresinkem, poklademe kuřecím masem nakrájeným na tenké plátky, salátem a rajčaty a zabalíme (nebo přiklopíme druhým toastem potřeným dresinkem). Podáváme překrojené jako lehký oběd, svačinu nebo večeři.