Česká Čína



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Vepřové maso z kýty/ramínko/,játra/nejlépe vepřová,ale mohou být i drůbeží či hovězí/,houby/žampiony/,solamyl,chilli,sůl,pepř,glutasol,olej,zelí hlávkové,pórek,sojová omáčka

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso nakrájíme na nudličky,smícháme se solamylem,glutasolem,solí,pepřem a chilli./Vše dávám přiměřeně/.Zakápnu olejem a dám do ledničky odpočinout,můžeme si připravit i do mrazáku.\r\nMaso dáme na olej orestovat,až zbělá,rozhrneme ke krajům a přidáme játra rovněž nakrájená na nudličky .Až jsou rovněž orestované,promícháme a přidáme hrst nakrouhaného zelí,pórek a krájené žampiony,Zalijeme sojovou omáčkou a vše ještě společně podusíme.\r\nPodáváme se suchou rýží.