Bezlepková pizza



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus: 150g čedar, 2 vejce, 2 lžíce zlatých lněných semínek, 1 menší květák 1 lžička kari, sůl\r\nObloha teplá: 30 listů medvědího česneku, 6 stroužků česneku, 2 lahůdkové cibulky, 1/2 chilli papričky, sůl, olivový olej\r\nObloha studená: 8 cherry rajčátek, 4 listy medvědího česneku, 1 mozzarella, černý sezam

POSTUP PŘÍPRAVY

Začala jsem květákem, ten jsem po růžičkách umixovala. V misce jsem k němu přidala vajíčka, čedar, kari sůl, lněné semínka. Pořádně promíchat a na plech to pěkné vytvarovat do placky jako na klasickou pizzu. \r\nŠup s tím do trouby na 180 stupňů, 20 minut, mám ale slabší troubu, tak sledovat.\r\nV pávni jsem smíchala chilli, cibulku a solí. Česnek jsem nakrájený osmahla na oleji (osobně to příště zkusím na dýňovém). Pak přidat do pánve k ostatním asi na dvě minutky a pak to přenést na korpus. Na pizzu pak rozházejte studenou oblohu, nakrájenou jak Vám vyhovuje. Dobrého chutnání přátelé.
*recept mám ze stránek od mé známé a dovolila mi půjčit si fotku, bohužel na můj mobil foťák nejde.*

http://www.snedeno.cz/vegetarianske-recepty/bezlepkova-pizza-z-kvetaku-s-medvedim-cesnekem-a-rajcatky