Kuřecí salát s fazolema s medově hořčicovým dresinkem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 kskuřecí řízky 1 konzervakukuřice 1 konzervačervené fazole 2 ksrajčata 1 kscibule sůl pepř koření na kuře petrželka zelený pepř olej Dresink: 1/3 šálkurostlinný nebo olivový olej 3 lžíceocet 3 lžíce hořčice 2 lžíce med 2 stroužky česneku 1/2 lžičky tymiánu

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuřecí řízky omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Vložíme do misky, přidáme zelený pepř, koření na kuře, sůl a pepř. Důkladně promícháme a vložíme do lednice na 1 hodinu.
Kukuřici a červené fazolky scedíme, necháme okapat a vložíme je do větší misky. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, cibuli a najemno nasekanou petrželkou.
Dresink:
Česnek nadrobno nasekáme (můžeme i prolisovat), přidáme med, hořčici a důkladně promícháme. Přidáme olej, tymián, ocet a necháme 30 minut odležet.
Kuřecí prsa osmahneme na pánvi do zlata a necháme vychladnout. Vychladlé přidáme do misky s kukuřicí a fazolemi. Zalijeme připraveným dresinkem a podáváme. Dobrou chuť!