Bábovka z domácí pekárny, jemná a vláčná s borůvkami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250ml mléka, 150ml oleje, 2 vejce, 2 vanilin.cukr, 130g krupic.cukru, 400g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1-2 čajové lžičky citronového aroma + borůvky ( nebo cokoliv dle chuti)

POSTUP PŘÍPRAVY

Do formy poputují nejprve tekuté přísady, poté hned sypké, krom ovoce. Zapneme program "dort" a necháme vše hezky vymíchat. 2 minuty před koncem míchání těsta vsypeme borůvky nebo jiné zpestření( čokofloky, jiné kousky ovoce apd.,)
Po dokončení programu DORT ještě zvolíme program "pečení" a asi 20 minut dopékáme.

"Bábovka" je chuťově jemná, vláčná..
Dobrou chuť! :-)