Roláda s karamelovým krémem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus: 5 vajec, 5 PL cukru krupice, 5 PL polohrubé mouky, 1 lžička oleje. Krém: 125 g másla, ½ konzervy zkaramelizovaného Salka, 300 ml mléka, 1 vanilkový pudinkový prášek. Dále: 2 PL malinové marmelády, strouhaný kokos na posypání.

POSTUP PŘÍPRAVY

Celá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, vmícháme olej a prosátou mouku. Těsto natřeme na plech 30x40 cm s pečícím papírem a v troubě předehřáté na 200°C upečeme (asi10 minut). Horký piškot necháme minutu vydýchat, pak srolujeme i s papírem a necháme vychladnout.
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink a necháme jej vychladnout. Máslo a Salko (pokojové teploty) vyšleháme do pěny, po částech zašleháváme pudink.
Piškot zbavíme papíru, potřeme tenkou vrstvou marmelády, krémem, srolujeme, potřeme i vrch rolády a posypeme ji kokosem. Necháme v ledničce ztuhnout.