Jehněčí...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Jehněčí, anglická slanina, cibule, česnek, růžičková kapusta, houby, kurky chleba, sůl, provensálské koření, kousek másla.

POSTUP PŘÍPRAVY

Dospod pekáčku dáme anglickou,cibuli na plátky,česnek na plátky,několik hlaviček růž.kapusty,houby a několik kousků chlebových kurek,na to položíme očištěné,nasolené maso a posypeme provensálským kořením.Na maso pak dáme znova to,co jsme dávali dospodu (anglickou,cibuli,česnek,houby a kurky).Poklademe několika plátky másla,podlijeme,přiklopíme druhým pekáčkem a dáme péct.Během pečení podléváme.
Je to úžasná dobrota!!!

Na dno pekáčku...anglickou,cibuli,česnek,houby,růž.kapustu a kurky chleba...
...na to dáme očištěné,nasolené maso,které posypeme provensálským kořením...
...na maso dáme znova to,co jsme dávali na dno...anglickou,cibuli,česnek,houby,kurky,máslo a podlijeme vodou...
...upečeno...