LANGOŠE RECEPT ZE STÁNKU +++



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

50 dkg hladké mouky, 300 ml vl. mléka , 1x kvasnice v sáčku, špetka soli, 1 lžička cukru,,,,,,,, olej na smažení, voda, česnek, tvrdý sýr, kečup.

POSTUP PŘÍPRAVY

Zpracujem těsto a dáme z miskou do lednice přikrejeme igelitovým sáčkem a druhý den děláme.Po vyndání z lednice to nechám chvilku odpočnout než začnu dělat.Dělám si lžící bochánky které rukou roztáhnu a rozvaluji válečkem na nudle nedělat moc tenké. Já si v hrníčku lehce převařím nalisovaný česnek s trochou vody na potírání langošů.Jde to i v ten den že vám nakyne těsto a můžete dělat langoše.

mouka ,sůl, cukr,kvasnice,mléko
hotové těsto pod igelitem před vložením do lednice
v lednici
spařený česnek
těsto nakynuté
hromádky
rozválené placky
smaží se
hotové langoše