Pudinkovo-ovocný řez Arča
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
CVIBOCH: 2 SKLENICE POLOHRUBÉ MOUKY, 3 VEJCE, 1 SKLENICE MLÉKA, 1 SKLENICE CUKRU, 1/2 SKLENICE OLEJE, 1 PRÁŠEK DO PEČIVA. ,,KRÉM,,: 2 ZAKYSANÉ SMETANY, 1/4 SKLENICE CUKRU (NEMUSÍ BÝT...). DÁLE POTŘEBUJEME: OVOCE V PLECHOVCE (ANANAS, BROSKVE, MANDARINKY, JAHODY...) DLE CHUTI, 2 VANILKOVÉ PUDINKY, POMERANČOVÝ (NEBO I JINÝ) SIRUP, VODU
POSTUP PŘÍPRAVY
CVIBOCH: VEJCE + CUKR + OLEJ VYŠLEHÁME, PŘIDÁME MOUKU A MLÉKO A PR. DO PEČ. PEČEME NA 170 ST.
PO VYCHLADNUTÍ POTŘEME ZAKYSANOU SMETANOU SMÍCHANOU S CUKREM, POKLADEME OVOCEM (VĚTŠÍ KOUSKY NAKRÁJÍME NA MENŠÍ, NAPŘ. PŮLENÉ BROSKVE).
DO ŠŤÁVY Z OVOCE PŘIDÁME POMERANČOVÝ SIRUP (DLE CHUTI) A DOLIJEME VODOU, ABYCHOM MĚLI 1 LITR. PŘIDÁME 2 VANILKOVÉ PUDINKY A UVAŘÍME. POTOM PUDINK ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ NECHÁME VYCHLADNOUT A NALIJEME NA OVOCE.
CELÝ ŘEZÍK DÁME DO LEDNICE VYCHLADNOU A ZTUHNOUT!!!
DOBROU CHUŤ...