Zobrazit přihlášovací formulář

Bazárky konečně i na mobilu!

 

Představujeme vám novou podobu bazárků...

Při jejich zpracování jsme se snažili maximálně zachovat současnou administraci tak, jak jste na ni zvyklí. Zároveň ji zlepšit, aby byla intuitivní a přehledná i pro ty, kteří s Mimibazarem zatím zkušenosti nemají. 

 

 

 

Jedna z největších výhod je snadné zobrazení na mobilních telefonech a tabletech. Věděli jste, že Mimibazar má už přes 65 % návštěvníků právě z mobilních zařízení? To je jen jeden z důvodů, proč jsou změny na Mimibazaru nutné. Také vyhledávače jako Google mění své podmínky a přestávají uživatelům nabízet stránky, které nejsou správně zobrazeny na mobilních zařízeních. 


Pokud tyto podmínky splníme, dokážeme na Mimibazar přivést ještě více uživatelů, ať už zákazníků, prodejců, nebo třeba uživatelů diskuzí. Letos chceme postupně proměnit i ostatní důležité stránky. Těšit se můžete na nový vyhledávač inzerátů, formulář pro vklad inzerátu, Recepty, Diskuze a další. 


Jestli na Mimibazaru prodáváte, podívejte se, jak budete nový bazárek spravovat. Velké množství textových odkazů jsme nahradili ikonkami. 

 

 A snadné to bude i na telefonu... 

 

 

Kategorie