Zobrazit přihlášovací formulář

Nové diskuse jsou tady!

 

Připravili jsme pro vás zcela nové diskuse, které jsou nyní přehlednější a plné novinek. Při zpracování jsme se snažili diskuse co nejvíce optimalizovat a zároveň zachovat jejich jedinečný formát. 

Zlepšení, které diskutování nejvíce usnadní, jsou odpovědi přímo ve vláknu. Už žádné přesměrování na další stránky a komplikovaný návrat do diskuze. Svou odpověď vidíte hned po odeslání. 

Víme, že je obtížné zvyknout si na změny, proto jsme pro vás zachovali možnost přepnout styl zobrazení diskusního vlákna. Můžete tak využívat nový, zjednodušený vzhled, ale také zůstat u původního, kdy jsou zobrazena všechna zanoření. 

Pro lepší orientaci je v každé odpovědi automaticky označen uživatel, na kterého reagujete. 

Další z novinek je možnost "zatleskat" u komentáře, který se vám líbí. Opakovaným kliknutím "like" odeberete. 

Nemusíte se ostýchat zakládat diskuse na choulostivá témata, případně v nich reagovat. Pro tyto situace jsme připravili anonymní režim. Jednoduše jej aktivujete před odesláním příspěvku a vaše identita je pro ostatní uživatele skryta. 

Pojďte nové diskuse rovnou vyzkoušet a napiště nám, jak se Vám líbí. Odkaz na zpětnou vazbu najdete na stránkách diskuzí v levém spodním rohu. Děkujeme!

Kategorie