Zobrazit přihlášovací formulář

Jak k nám přišla Amálka

Jak k nám přišla Amálka

V první řadě děkuji za moje dcery za možnost testování této panenky.

Když se na Mimibazaru objevila možnost testovat tuhle panenku opravdu mě to hodně zaujalo, protože mám 3 dcery a ty by otestovaly pořádně 45

S radostí oznamuji dcerám výhru na testování panenky Cry babies. Trvalo jen pár dní než poštou přišla, ale denně jsem poslouchala kdy už ta panenka přijde mami?

Tak se dcery dočkaly, přišla nám k testování panenka. Zatím se seznamujeme, ale už   rozbalování se holkám líbilo. Mám natočené i video z rozbalování. Byly natěšené. Panenka dostala jméno Amálka. Nejdřív jsem prostudovala návod, pak jsem hned musela naplnit vodou a holky si začaly hrát. Celé odpoledne nedaly panenku z ruky. Večer proběhla menší hádka se kterou bude panenka spát v posteli. Nakonec ji uložily do vlastní postýlky. Nejmenší dcera se zatím trochu bojí, ale myslím, že brzo si bude hrát taky. Už má svoje místo v postýlce.

 

Už má svoje místo v postýlce.

26.11. O víkendu byla Amálka s dcerami na návštěvě u neteře a ta nechtěla miminko dát z ruky. Moc se jí líbilo. U nich je asi o Vánoční dárek postaráno 45

Dnes šla Amálka s dcerou do školky.

Jinak každý večer probíhá "koupání ve vaničče".

27.11.

Amálka s dcerou ve školce měla vělký úspěch. Každý si ji chtěl chovat a vyzkoušet. Paní učitelce se taky moc líbila 45 Některé holčičky nechtěly panenku dát z ruky.

Chtěly slyšet jak pláče, roní slzičky, uklidní se a usíná. Myslím, že některým rodičům přibyl typ na další Vánoční dárek, děti budou doma mít o čem povídat.

Panenka určitě nebyla ve školce naposledy.

 

Konečně jsme taky zjistili co dělá čudlík vzadu na hlavě, když se zmáčkne vytrystkou slzičky. A všechno je mokré, chtělo by to i náhradní oblečení. 

 

Otevírání na hlavě na vodu jde dost těžko, musím to dělat já, dcery to zatím nezvládnou.

Aby nebyla Amálka celá mokrá a dcery si mohly připadat jako opravdové malé maminky, dala jsem jim na utírání slziček látkovou plenu jako používá i maminka.

Jen tlačítko vypnutí/zapnutí by mohlo být lépe přístupné, pokud nechcete panekou celou vysléct.

 

3.12.

Hraje si nejmladší dcera. Pořád miminko nosí, hladí, krmí, dává spinkat do postýlky nebo kočárku. Ale nejlepší zábava je, že vyndává a znovu dává dudlíček. Je pravda, že jí to moc nejde, protože to jde těžko, ale snaží se. Miminko je pořád hodně oblíbené. 

Jí teda na hraní vodu na slzičky nedávám, protože ještě neovládá jak si s tím hrát. Bylo by mokré úplně všchno.

 

 Ham, Amálko napapej se.

 

13.12.2018

Dnes jsou to 3 týdny co máme panenku Amálku doma. Jsem moc ráda za dcery, že mohly testovat. Ještě jednou děkujeme. Panenka je opravdu krásná a kvalitní, vydrží i drsnější zacházení od nejmenší dcery. Určitě doporučuji dál. Pro dcery to bylo takové hezké zpestření při těšení se na Ježíška.

Budeme se těšit třeba někdy příště 45

77Adélka, Deniska a Emička 

5.0
Publikováno , přečteno 998x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie