Zobrazit přihlášovací formulář

Kamarádka Cry Babies - dalmatinka Dotty

Kamarádka Cry Babies - dalmatinka Dotty

 Nejprve bych chtěla moc poděkovat za možnost testovat tuto panenku.

Včera k nám Dotty dorazila a už samotné rozbalování naši malou Aničku bavilo. Na první pohled „okatá“ panenka v dalmatinském overálku a výrazných barvách byla v krabičce usazena a mašličkami upevněna jako miminko v autosedačce. Netrvalo dlouho, krabička byla stranou, a Anička prohlížela panenku ze všech stran a už zkoušela, jestli si miminko vezme dudlíček. Nicméně pro malé dítě je těžké dát panence dudlík, protože jde ztuha do pusinky, ale snad se časem oběhá.  Už jsme zkusily i to, jak panenka roní slzy. Stačí naplnit nádržku na vodu, která má otvor na zadní straně hlavičky, a pozorovat, jak miminko začne nahlas plakat a tečou mu slzy. Pak musí „malá maminka“ panenku utišit. Stačí pohoupat, položit na zádíčka a začne žvatlat, smát se. Po chvilce se ztiší úplně. Usne. Pro další aktivaci stačí panence dát a hned vzít dudlík z pusinky. Případně úplně vypnout jde také a to vypínačem na zádíčkách. Jako spravné zvědavé holky jsme všechny tyto funkce hned vyzkoušely. 

Na to, že naše Anička nevydrží delší chvilku u jedné hračky, tak tady si dokázala hrát celou půlhodinu v kuse a to už je skutečně co říct. I během dne se k panence vracela a hrála si s ní, tak se těším na další dny s naším novým členem rodiny.

            

                  O miminko je dobře postaráno :-D     

25.11.2018 - den třetí

Anička se krásně o miminko stará, každý den jí dává papání, "čte" pohádku a pláč miminka jí vůbec nevadí. To se ovšem nedá říct o starší pubertální dceři, ta je moc ráda, když panenka dostane dudlík a zmizí v dětském pokojíčku :-D Zkrátka máme s panenkou veselo ;-)

 

27.11.2018 - den pátý

Dnes vyrazila Anička s miminkem na procházku po vsi. To bylo pohledů do kočárku, co to máme za krásnou panenku. Asi bude letos Ježíšek v našem okolí nadělovat okaté panenky :-D

Pouze poznámka pro maminky, které by chtěly koupit holčičkám tuto panenku a rovnou i kočárek - chce to kvalitnější, pevnější kočárek než máme my. Panenka má sice 30cm, ale hlavička a tělíčko jsou stejně veliké a ikdyž hlavička není napuštěna vodou, tak je těžší a v tomto kočárku bouchala hlavičkou o jeho konstrukci. Asi budeme časem potřebovat lepší povoz :-)

 

Teď už obě po dobrém obědě spinkají.

                      

3.12.2018 - den jedenáctý

Tak se téměř po týdnu opět hlásíme ,-)

Panenka Aničku pořád baví, hraje si s ní. Je pravda, že ji nosí za nohy, za ruce, ale naštěstí je panenka bytelná, takže i těch pár pádů na zem přečkala bez sebemenší újmy. Největší zábava pro Aničku je, když panenka brečí a brebentí. Slzičky nedoplňujeme, ty naše malá zatím neocení a panenka aspoň není mokrá. 

Den dvanáctý - Ještě napůl spí, ale už si musela všechny kamarády dotáhnout do obýváku :-D

Video se mi bohužel nedaří vložit, ale kdo je zvědavý, jaké zvuky panenka vydává, může se podívat na odkaz níž

https://youtu.be/_Y6tsaCdk8k

 

9.12.2018 

Zapálená 2. svíčka na adventním věnci a panenka je pořád v kurzu. Už byla chudinka umazaná od toho, jak nám pomáhala péct cukroví, ale maminka overálek vyprala, za chvilku byl suchý a už je Dotty zase jako ze škatulky. 

Přejeme všem krásný advent ,-)

 

Panenka je u nás už tři týdny a rozhodně neleží někde v koutě. Na to, co už u nás zažila, je pořád jako nová. Naše Anička ji občas omylem upustila na zem, ale panenka i  "mluvící" strojek jsou v pořádku.

Tato hračka opravdu dokáže dítě zabavit, vydrží i hrubší zacházení a za to jsem moc ráda. 

Jestli někdo uvažuje, že ji pořídí své holčičce, tak určitě doporučuji. Zamilujete si ji. 

 

5.0
Publikováno , přečteno 1327x

Kategorie