Zobrazit přihlášovací formulář

Testování plenek Bebelo

Testování plenek Bebelo

Plenky jsme testovaly v době, kdy měla dcera 4 a půl měsíce a vážila 6,5 kg. Měly jsme k dispozici vel. 3 určenou pro 4-9 kg a tato velikost jí krásně seděla. 

Po rozbalení plenek jsem byla příjemně překvapena, že plenky vypadají prodyšně a jsou velmi tenké. Jejich materiál je hladce jemný, příjemný na dotek a nejsou vůbec cítit. 

Na střihu plenek oceňuji, že jsou dostatečně dlouhé na zádech a jsou miminku pohodlné, protože poskytují dostatek prostoru pro pohyb baculatých nožek. Lem s gumičkami neškrtí, přesto dobře drží a chrání proti protečení. Absorbční schopnost plenek je výborná, plenka nepropustila moč ani při použití na celou noc. Plenka Bebelo dobře saje a udrží i kojeneckou stolici. Jen vyjímečně se stalo, že kolem lemu trochu stolice proteklo a malinko se ušpinil lem bodynka. Většinou s tímto problém nebyl. 

Simonka byla v těchto plenkách spokojená, plenky dobře odvádějí vlhkost dovnitř a miminko se cítí v suchu. Pokožka dcerky byla po celou dobu používání krásně zdravá, nezaznamenala jsem žádné zarudnutí ani podráždění (zde jen doplním, že při každém přebalení používáme preventivně kojenecký ochranný krém). 

Celkově mohu plenky Bebelo jedině doporučit. Vyhovovaly nám po všech stránkách, jsou zcela srovnatelné s dražšími Pampers premium care, které jsme používaly dříve, naopak mají oproti nim výhodu, že nejsou z výroby nijak cítit. Také vel. plenek Bebelo 4-9 kg sedí mojí dcerce lépe, než vel. Pampers premium care 4-8 kg, které už Simonce začaly být těsné kolem nožek. 

Jsem moc ráda, že jsem dostala příležitost tyto plenky vyzkoušet. Za velmi přijatelnou cenu poskytují vysokou kvalitu i komfort pro dítě. Budeme je používat i nadále. 

5.0
Publikováno , přečteno 2444x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie