Zobrazit přihlášovací formulář

Nehtové studio

Nehtové studio

S nadšením jsme rozbalily balíček, ve kterém holky objevily nehtové studio. Oči jim jiskřily radostí. Ihned se vrhly do jeho rozbalování a chystání na výrobu. Balíček obsahuje lak a barvy a lesk na umíchání, ozdobné samolepky, pilník, štětečky a nádoby, ve kterých se laky umíchají a návod. Laky je totiž potřeba nejdříve umíchat.

Je možné si vyrobit různé laky, například růžový, lesklý, červený, bílý. Laky je možné doplnit nalepovacími samolepkami, které svítí ve tmě nebo takovými, které se zabarví při svitu sluníčka.

Poté, co holky vše umíchaly, začaly si lakovat nehty. Zjistily, že lak se dá sloupnout. Byly nadšené ze svítících samolepek.

 

Co jsme při použití nehtové studia zjistily. Návod je perfektně zpracován. Najdete zde podrobný popis pro výrobu laků, doporučení, jak pečovat o nehty, jak zjistit, zda jste alergičtí na látky, které obsahuje lak. Návod je doplněn i různými obrázky a je srozumitelný pro děti. Laky kryjí méně než jsme si představovaly. je potřeba aplikovat více vrstev a samolepky by mohly držet déle. Štěteček na aplikaci laku by mohl být pevnější a širší, ale malování nehtů jde zvládnout i s tímto.

Pokud máte doma také malé parádnice určitě nehtové studio stojí za vyzkoušení. Holčičky si užijí při výrobě laků spoustu zábavy a budou se pyšnit krásnými nehty.

0.0
Publikováno , přečteno 2633x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie